Ήρθε, είδε και απήλθε από την ΑΕΚ: Φεύγει για Μεξικό ο Ροντόλφο Πισάρο * Επιβεβαίωσαν την αναχώρησή του για την Μασατλάν οι «κιτρινόμαυροι»

FILE PHOTO:Ο παίκτης της ΑΕΚ Ροντόλφο Πισάρο (Δ) και ο παίκτης του Πανσερραϊκού Ισμαϊλα Ουεντραόγκο (Α) διεκδικούν την μπάλα κατά την διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ – Πανσερραϊκός για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στην OPAP ARENA, το Σάββατο 26 Αυγούστου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Ήρθε, είδε και… απέρχεται από την ΑΕΚ και την Ελλάδα με 22 εμφανίσεις αλλά χωρίς ουσιαστική συνεισφορά στην Ένωση ο Ροντόλφο Πισάρο.

Ο 30χρονος Μεξικανός μέσος δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα κι επιστρέφει στην πατρίδα του για να συνεχίσει την καριέρα του φορώντας την φανέλα της Μασατλάν.

Οι «κιτρινόμαυροι» επιβεβαίωσαν την αποχώρησή του, ενώ σύμφωνα με τον μεξικάνικο Τύπο ο ποδοσφαιριστής θα πάρει το δρόμο της επιστροφής την Τρίτη (17/9) για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του και να ανοίξει το νέο κεφάλαιο στη ζωή του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πριν το Champions League πέτυχε μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα της Ισπανίας: «Τρίποντο»… ψυχολογίας για τον Βισίνιους και τη Ρεάλ Μαδρίτης (2-0 τη Σοσιεδάδ)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: