Ήρωας στις ΗΠΑ ο σούπερ σταρ της ροκ Τζον Μπον Τζόβι: Έσωσε τη ζωή γυναίκας που απειλούσε να αυτοκτονήσει [βίντεο}

Ο Τζον Μπον Τζόβι με τη γυναίκα που απειλούσε να αυτοκτονήσει αμέσως μετά τη διάσωσή της σε γέφυρα του Νάσβιλ. Photo via Twitter Channing Frampton @Channing_TV




Σε ήρωα μετατράπηκε τις τελευταίες ώρες ο σούπερ σταρ της ροκ Τζον Μπον Τζόβι ο οποίος έσωσε τη ζωή μίας γυναίκας που ήταν έτοιμη να αυτοκτονήσει.

Το γεγονός έγινε γνωστό όταν το αστυνομικό τμήμα του Νάσβιλ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με τον frontman των Bon Jovi και την ομάδα του δίπλα σε μία γυναίκα που ετοιμαζόταν να πηδήξει στο κενό πάνω στον ποταμό Cumberland. από την πεζογέφυρα John Seigenthaler.

Η γυναίκα βρισκόταν ήδη στην άλλη πλευρά των κιγκλιδωμάτων, πατώντας στο περβάζι και κρατώντας τα κάγκελα.

Ο Μπον Τζόβι και άλλοι παρευρισκόμενοι, μίλησαν με τη γυναίκα και την βοήθησαν να επιστρέψει στη γέφυρα, είπε η αστυνομία.

Ο τραγουδιστής βρισκόταν στο Νάσβιλ για το γύρισμα ενός μουσικού βίντεο στη γέφυρα.

Ο Τζον Μπον Τζόβι πλησίασε τη γυναίκα μαζί με μία άλλη κοπέλα και της μίλησε ακουμπώντας στο κάγκελο δίπλα της.

Η γυναίκα που συνόδευε τον Τζον Μπον Τζόβι φαίνεται να χαϊδεύει την πλάτη της την ώρα που την ενθάρρυναν να μην υλοποιήσει την απειλή της.

Αφού κατάφεραν να τη πείσουν, ο Τζον Μπον Τζόβι την αγκάλιασε και στάθηκαν μαζί για περίπου ένα λεπτό πριν κατέβουν από τη γέφυρα στο Νάσβιλ.

«Ένα μεγάλο μπράβο στον Τζον Μπον Τζόνι»

Από την πλευρά του, το Αστυνομικό Τμήμα του Νάσβιλ έγραψε στα social media: «Ένα μεγάλο μπράβο στον Τζον Μπον Τζόνι και στην ομάδα του που βοήθησαν μια γυναίκα στη γέφυρα Seigenthaler (το βράδυ) της Τρίτης. Ο Τζον Μπον Τζόβι βοήθησε να την πείσει να βγει από την προεξοχή του ποταμού Κάμπερλαντ για να είναι ασφαλής».




ΠΗΓΗ: ieidieseis.gr

137 γυναίκες κάθε μέρα, 1 κάθε 10 λεπτά: Οι γυναικοκτονίες διεθνώς με αριθμούς-Βία διαταξική, παραμένει στη σιωπή* Η εκτίναξη των ποσοστών μετά τον covid [videos]

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: