Η Λευκωσία για τα 25 χρόνια από τον αδόκητο θάνατο του Γιάννου Κρανιδιώτη: «Το όραμά του για μια απελευθερωμένη και ευρωπαϊκή Κύπρο συνεχίζει να καθοδηγεί τις προσπάθειές μας”

FILE PHOTO: To υπουργείο Εξωτερικών στην Λευκωσία, Κύπρος. Αρχείο Hellas Journal




Μνεία στο όραμα του Γιάννου Κρανιδιώτη για το Κυπριακό κάνει με ανάρτησή του στο “X” το Υπουργείο Εξωτερικών, με αφορμή της συμπλήρωση 25 χρόνων από τον θάνατο του τότε Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας, σε πτήση αεροσκάφους του πρωθυπουργού της χώρας.

«Συμπληρώνονται σήμερα 25 χρόνια από τον αδόκητο θάνατο του Γιάννου Κρανιδιώτη στο τραγικό αεροπορικό δυστύχημα που στοίχισε την ζωή σε άλλους έξι ανθρώπους της συνοδείας του», αναφέρει στο μήνυμά του το Υπουργείο Εξωτερικών.

«Το όραμά του για μια απελευθερωμένη και ευρωπαϊκή Κύπρο συνεχίζει να καθοδηγεί τις προσπάθειές μας για επίτευξη λύσης του Κυπριακού στη βάση των Ψηφισμάτων ΣΑ ΟΗΕ, και των αρχών και αξιών της ΕΕ», προσθέτει.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Νέα απάτη μέσω sms στην Κύπρο: Η αστυνομία προειδοποιεί ότι οι επιτήδειοι προσπαθούν να τους παραχωρήσουν οι πολίτες τους κωδικούς πρόσβασης των λογαριασμών τους

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: