Οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος του 46χρονου στο διαμέρισμά του * Βασική ύποπτη η αδελφή του [video]

Η είσοδος της πολυκατοικίας του θύματος επί της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, στη Νέα Σμύρνη. teaser via Glomex@ERT TV




Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται ο θάνατος του 46χρονου άνδρα στη Νέα Σμύρνη,εΣεσύμφωνα με πληροφορίες, όπως προκύπτει από την πρώτη εξέταση που πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής.

Το θύμα έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα από αιχμηρό αντικείμενο, καθώς και εκδορές στον λαιμό.

Εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στον καναπέ του σπιτιού όπου διέμενε με την αδερφή του, στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου.

Η αδερφή του θύματος, η οποία αντιμετωπίζει νοητική στέρηση, όπως και ο αδελφός της, έχει προσαχθεί από την ΕΛ.ΑΣ. στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου εξετάζεται ως ύποπτη.

Με βάση όσα έχουν γίνει γνωστά, η γυναίκα ήταν εκείνη που ειδοποίησε την κοινωνική υπηρεσία του δήμου και αυτοί με τη σειρά τους το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, την Πέμπτη, ο άνδρας είχε λάβει εξιτήριο από νοσοκομείο στη Νίκαια όπου είχε υποβληθεί σε εγχείρηση.

Σύμφωνα με το skai.gr, αρχικά δεν είχε διαπιστωθεί κατά πόσον το τραύμα οφείλονταν σε αιχμηρό αντικείμενο ή ήταν παρενέργεια της χειρουργικής επέμβασης.




Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Παρ΄ ολίγον μετωπική σύγκρουση συρμών στον Προαστιακό: Σε αργία ο σταθμάρχης του Κέντρου Αχαρνών * Η ανακοίνωση του ΟΣΕ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: