Ικανοποίηση Γιοβάνοβιτς από την απόδοση των Ελλήνων διεθνών: «Είμαι υπερήφανος, μας περιμένει τρομερή πρόκληση στο Γουέμπλεϊ»

epa11597268 Tasos Bakasetas, left and Dimitris Pelkas , Greece applaud the Greece fans at the end of the the UEFA Nations League match between Ireland and Greece in Dublin, Ireland, 10 September 2024. EPA/DAMIEN EAGERS




Απόλυτα ικανοποιημένος, τόσο από την απόδοση των Ελλήνων διεθνών, όσο φυσικά και από τις δύο διαδοχικές νίκες με Φινλανδία (εντός έδρας 3-0) και Ιρλανδία (εκτός έδρας με 2-0) για το Nations League, εμφανίσθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής, άρχισε ιδανικά την θητεία του στην εθνική Ελλάδας και λίγο μετά το τέλος του αγώνα στο Δουβλίνο, όταν μπήκε στα αποδυτήρια, είπε απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές του:

«Καταρχάς συγχαρητήρια για την νίκη. Σας ευχαριστώ για όσα ζήσαμε αυτές τις ημέρες. Απήλαυσα την κάθε στιγμή μαζί σας. Κάναμε πολύ καλή δουλειά και δημιουργήσαμε μεγαλύτερες προσδοκίες και υποχρεώσεις. Είμαι υπερήφανος που δούλεψα μαζί σας, θα περάσω έναν όμορφο μήνα, αλλά να μην ξεχνάμε ότι μας περιμένει μια τρομερή πρόκληση, στο ματς με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ονειρεμένη και καταπληκτική η Εθνική Ελλάδος σκόρπισε χαρά: Nίκησε με 2-0 την Ιρλανδία στο Δουβλίνο και έκανε το δύο στα δύο στον όμιλο του Nations League

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: