Οι Ελληνες διεθνείς σκοράρουν στα γήπεδα του εξωτερικού: Ο Παυλίδης οδήγησε την Μπενφίκα στη νίκη, ο Φορτούνης πέτυχε το πρώτο του γκολ με την Αλ Καλίτζ

epa11621361 Benfica’s Vangelis Pavlidis (2-L) scores a goal against Boavista during their Portuguese First League soccer match held at Bessa stadium, Porto, Portugal, 23 September 2024. EPA/JOSE COELHO




Ο Βαγγέλης Παυλίδης βρήκε ξανά δίχτυα και οδήγησε την Μπενφίκα στη σημαντική νίκη στο Οπόρτο κόντρα στην τοπική Μποαβίστα με 3-0.

Ο Ελληνας διεθνής φορ άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό και συνάμα το δρόμο για την κατάκτηση των τριών βαθμών, που έφεραν την ομάδα της Λισαβόνας ξανά κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Την ίδια ώρα Κώστας Φορτούνης πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Αλ Καλίτζ στο κύπελλο της Σαουδικής Αραβίας.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή από τον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Δώνη, στέλνοντας το παιχνίδι κυπέλλου με την Αλ Ταΐ στην παράταση.

Η Αλ Καλίτζ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-1 και κέρδισε πέναλτι στο φινάλε της κανονικής διάρκειας. Ο Φορτούνης ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-2 στις καθυστερήσεις, στέλνοντας το ματς στην παράταση, όπου τελικά όμως ηττήθηκε με 5-2.

Ο Δώνης χρησιμοποίησε και τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο 65ο λεπτό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στην ΕΡΤ τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος της Basket League για την επόμενη 3ετία: Θα δώσει στις ομάδες €20 εκατ.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: