Η εκδίκηση του ταύρου: Ενας νεκρός και τρεις τραυματίες στην Παντόγια της Ισπανίας σε υπαίθρια ταυρομαχία* Ανάμεσα στους τραυματίες ένα 4χρονο κορίτσι [video]

Στιγμή από την επίθεση του ταύρου / Φωτογραφία: Screenshot via X




Συγκλονιστική ήταν η εξέλιξη μίας υπαίθριας ταυρομαχίας στην Ισπανία καθώς ένας ταύρος έσπασε φράχτη πριν σκοτώσει έναν 74χρονο άνδρα.

Ένα τετράχρονο κορίτσι τραυματίστηκε επίσης μετά το φρικτό περιστατικό στην Παντόγια του Τολέδο, περίπου 50 λεπτά νοτιοδυτικά της ισπανικής πρωτεύουσας Μαδρίτης.

Ο ταύρος χρειάστηκε να πυροβοληθεί από αστυνομικούς για να διασφαλιστεί ότι δεν θα τραυματιστούν άλλος κόσμος.

Πριν την ταυρομαχία σε ορισμένα σημεία είχαν τοποθετηθεί φράγματα και φράχτες, ενώ οι ταύροι έτρεχαν μέσα στην πόλη. Όμως ένας ταύρος κατάφερε να σπάσει τον φράχτη όπου οι ντόπιοι στέκονταν και παρακολουθούσαν.

Πλάνα που μοιράστηκαν παρόντες στο X δείχνουν το ζώο να πετάει κάποιον στον αέρα τη στιγμή που σπάει τα εμπόδια.

Ο δήμαρχος της Παντόγια Τζούλιαν Τορεχόν, επιβεβαίωσε ότι ένα μικρό τετράχρονο παιδί υπέστη μερικές γρατζουνιές, αλλά οι παππούδες της νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο.

Ένας 84χρονος άνδρας και μια 55χρονη γυναίκα ήταν επίσης μεταξύ των τραυματιών. Ο δήμαρχος πρόσθεσε ότι η πόλη είναι «συντετριμμένη» μετά τον τραγικό θάνατο.

Με πληροφορίες από Express

Επιτέλους μία κίνηση για να επικρατήσει η ειρήνη: Οι ΗΠΑ, η Γαλλία και άλλες χώρες καλούν να κηρυχθεί κατάπαυση του πυρός για 21 ημέρες ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χεζμπολάχ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: