Οι δίδυμες Τζόνσον έγιναν 102 ετών και το γιόρτασαν με τα 13 παιδιά τους: «Ενα κοκτέιλ πριν το δείπνο» το μυστικό της μακροζωίας τους [video]

Οι δίδυμες Μέριλιν Ράιτ και Μάντελιν Κάσπερ γιόρτασαν τα 102α γενέθλιά τους. Photo via youtube, WPLG Local 10




Οι δίδυμες Μέριλιν Ράιτ και Μάντελιν Κάσπερ έχουν μοιραστεί μία ολόκληρη ζωή μαζί και για την ακρίβεια 102 ολόκληρα χρόνια και γιόρτασαν τα γενέθλιά τους την περασμένη Κυριακή με μια οικογενειακή συγκέντρωση μαζί τα 13 παιδιά τους και τα εγγόνια, στη Συλβάνια του Οχάιο, σύμφωνα με το θυγατρικό του ABC WPLG.

«Αισθανόμαστε πολύ ευλογημένοι που τις έχουμε ακόμα και τις δύο μαζί μας», είπε η κόρη της Μέριλιν, Τζούλι Φοξ. «Είναι και οι δύο σε αρκετά καλή υγεία, όχι μόνο διανοητική αλλά και σωματική».

Όσο για το μυστικό τους της μακροζωίας τους, η Μέριλιν αστειεύτηκε σχετικά με τη σημασία που έχει να πίνεις «ένα κοκτέιλ πριν το δείπνο», ενώ πέρασε και ένα σημαντικό μήνυμα: πόσο σημαντικό είναι να είσαι «ευγενικός με τον διπλανό σου».

Οι δύο αδερφές γεννήθηκαν το 1922, και είχαν το παρατσούκλι «οι δίδυμες Τζόνσον» μεγαλώνοντας στο Ολντ Γουέστ Εντ του Τολέδο. «Σκεφτόμαστε το ίδιο. Κάνουμε πράγματα ακόμα κι όταν δεν ζούσαμε στην ίδια πόλη», είπε η Μέριλιν. «Της τηλεφωνούσα και της έλεγα: “Μάντελιν, μόλις έφτιαξα ρολό κιμά. Μακάρι να μπορούσες να είσαι εδώ”. Και εκείνη έλεγε: “Έφτιαξα κι εγώ ένα”».

H επανάσταση της μίνι φούστας, η «πρωθιέρεια» της, Τουίγκι, γίνεται 75 χρόνων: Από κομμώτρια σύμβολο της δεκαετίας του ΄60-Το Swinging London, η Carnaby Street [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: