«Η απόφαση μου να πάω στην Ελλάδα, ήταν η χειρότερη της καριέρας μου, αν στο Μεξικό υπάρχει διαφθορά στην Ελλάδα είναι τρεις φορές χειρότερα» λέει ο Πισάρο στα ΜΜΕ της πατρίδας του

FILE PHOTO: Ο παίκτης της ΑΕΚ, Ροντόλφο Πισάρο με τη μπάλα στην κατοχή του κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ – Παναιτωλικός για το Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ στην ΟΠΑΠ Αρένα. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Σαφείς αιχμές για όσα έζησε στην Ελλάδα κατά την διάρκεια της θητείας του στην ΑΕΚ, άφησε ο Ροδόλφο Πισάρο, ο οποίος έμεινε στην «Ενωση» για περίπου έναν χρόνο.

Λίγες ημέρες αφότου επέστρψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Μασατλάν, ο Μεξικανός επιθετικός μίλησε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα της «TV Azteca Deportes», επισημαίνοντας ότι η απόφαση του να παίξει στην Ελλάδα ήταν η χειρότερη στην καριέρα του.

«Θα έλεγα ότι ήταν η χειρότερη απόφαση που πήρα να πάω στην Ελλάδα, επειδή η αλήθεια είναι ότι δεν μπόρεσα να κάνω αυτό που μου αρέσει περισσότερο: Να παίζω.

Εάν έπρεπε να ξαναπάρω την απόφαση, δεν θα το έκανα. Βλέποντας όλα αυτά που έγιναν. Αυτές είναι καταστάσεις ζωής που σε κάνουν να μαθαίνεις και να εκτιμάς», τόνισε ο Πισάρο και πρόσθεσε:

«Χωρίσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τον Αλμέιδα. Αλλά τελικά, αυτοί που κυβερνούν και βρίσκονται στην κορυφή, και το λέω γιατί στην Ελλάδα έχει σημασία, ήταν πολύ… μαφία.

Αν στο Μεξικό υπάρχει διαφθορά, στην Ελλάδα τα πράγματα είναι τρεις φορές χειρότερα. Και η διοίκηση είχε πολύ να κάνει με αυτό, και δεν την εμπιστευόμουν».

Παράλληλα, αναφερόμενος στην σύγκριση του ελληνικού με το μεξικανικό πρωτάθλημα, ο έμπειρος άσος, πρόσθεσε:

«Εάν κάνω την σύγκριση, νομίζω ότι το μεξικάνικο είναι καλύτερο και σε υποδομές και σε γήπεδα.

Έτσι, σε κάνει να εκτιμάς τη χώρα εξίσου, πολλές φορές σκέφτεται κανείς ότι πηγαίνοντας στην Ευρώπη, όλα θα είναι θεαματικά: η πόλη, η χώρα και όταν συνειδητοποιήσεις τι είναι το Μεξικό ως χώρα, ως οικονομία, τα πάντα, νομίζω ότι είμαστε πολύ ανώτεροι από πολλές ευρωπαϊκές χώρες, οπότε αυτό με κάνει ακόμα να εκτιμώ τη χώρα μου.

Στην Ελλάδα είσα ξεχασμένος και σχεδόν κανείς δεν παρακολουθεί τους αγώνες, είναι πολύ μακριά από το επίκεντρο, από την καθημερινή ζωή.

Και η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το κομμάτι, που επιδιώκω να αναπτυχθώ και πάλι.

Και επίσης, σε προσωπικό επίπεδο μπορώ να είμαι κοντά στην οικογένεια μου και να τους βλέπω περισσότερο, γιατί οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι».

Με πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μεξικό, Μεξικό

Πανδαιμόνιο στο αεροδρόμιο για την άφιξη του Αντονί Μαρσιάλ του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ΑΕΚ: Πλήθος «κιτρινόμαυρων» στην υποδοχή

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: