«Η Κάμαλα Χάρις θα είναι πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς»: Η αντίδραση του ζεύγους Ομπάμα για το debate των προεδρικών υποψηφίων

epa11597550 Democratic presidential candidate US Vice President Kamala Harris listens to Republican presidential candidate Donald J. Trump during a presidential debate hosted by ABC News at the National Constitution Center in Philadelphia, Pennsylvania, USA 10 September 2024. The 90 minute event is the only planned debate between the two candidates in the 2024 presidential election. EPA/DEMETRIUS FREEMAN / POOL




Σε ένα πρώτο σχόλιο λίγες ώρες μετά το τέλος του debate Κάμαλα Χάρις – Ντόναλντ Τραμπ για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, ο Μπαράκ Ομπάμα αποτύπωσε τις δικές του εντυπώσεις για την εμφάνιση των δύο προεδρικών υποψηφίων κάνοντας ανάρτηση στο X.

«Απόψε είδαμε από πρώτο χέρι ποιος έχει το όραμα και τη δύναμη να προχωρήσει αυτή τη χώρα αντί να μας διχάζει. H @KamalaHArris θα είναι πρόεδρος για όλους τους Αμερικανούς», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην αμερικανός πρόεδρος.

Σε απόλυτη σύμπνοια με τον σύζυγό της και η Μισέλ Ομπάμα η οποία τάσσεται υπέρ της Κάμαλα Χάρις. Η κα Ομπάμα σε ανάρτησή της στο instagram, τόνισε μεταξύ άλλων, πως η νυν Αντιπρόεδρος είναι η μόνη σε αυτή την κούρσα που είναι έτοιμη να γίνει πρόεδρος.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Obama (@michelleobama)

«Για άλλη μια φορά προτρέπω όλους να σηκώσουν τα μανίκια τους και να ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ – τηλεφωνείστε, χτυπήστε τις πόρτες, μιλήστε με οποιονδήποτε γνωρίζετε- και τους προτρέπω να ψηφίσουν την Kamala Harris και τον Tim Walz.

Κάθε ψήφος θα έχει σημασία σε μια κλειστή κούρσα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάθεται κανείς στο περιθώριο. Απλώς διακυβεύονται πάρα πολλά».

Πηγή: ertnews

Το ψέμα που έκαψε τον Ντόναλντ Τραμπ, ομιλούν «για τη νύχτα που έχασε τα πάντα»: Κέρδισε την τηλεοπτική μονομαχία η Κάμαλα Χάρις παρουσιάζοντας ένα άλλο πρόσωπο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: