Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Ο Τσίπρας έχει καεί δεν θα βγει μπροστά εκτιμά ο πρώην στενός συνεργάτης του για τις εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ [video]

FILE PHOTO Φωτογραφία αρχείου που εικονίζει τον τότε κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη να μιλάει κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών αλλά και των ανταποκριτών ξένου τύπου στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, Δευτέρα 4 Μαΐου 2015. AΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




«Ο κ. Κασσελάκης είναι σύμπτωμα και όχι το αίτιο μιας παρακμής» είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Την εκτίμηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα παρέμβει σε όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο πρώην στενός συνεργάτης του και νυν στέλεχος της Νέας Αριστεράς, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

«Χωρίς να έχω μιλήσει πρόσφατα με τον Αλέξη Τσίπρα, έχει καταλάβει ότι έχει καεί από την πορεία της πολιτικής έκθεσης» και «δεν θα βγει μπροστά» είπε.

«Καταλαβαίνει ότι η προσωπική του εμπλοκή θα ενίσχυε αλλά δεν θα ήταν καταλυτική για να αλλάξει τα πράγματα. Ώριμη σκέψη αυτή. Εκτιμώ ότι δεν πρόκειται να κάνει κάποια κίνηση. Δεν θα βγει μπροστά, αναμένω όμως αν θα κάνει κάποια δήλωση-σχολιασμό για τα πολύ σοβαρά στον ΣΥΡΙΖΑ» πρόσθεσε μιλώντας στο ONE.

«Θεωρώ ότι ο τρόπος που έμεινε σιωπηλός αξιοποιήθηκε και εκμεταλλεύτηκε από τον κ. Κασσελάκη, ερμηνεύτηκε ως έμμεση στήριξη που κατά την άποψή μου δεν ήταν ορθό» είπε.

Αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ο Σακελλαρίδης είπε ότι «ήταν μια προϊούσα κατάσταση που υπήρχε, η παρακμή, η στάση της εσωτερικής ζωής στο κόμμα ενώ είχαν αναδειχθεί φαινόμενα μεσσιανισμού για τον ηγέτη. Επομένως θεωρώ ότι είναι σύμπτωμα ο κ. Κασσελάκης και όχι το αίτιο μιας παρακμής».

Με πληροφορίες από tovima.gr 

Δημοσκόπηση MRB για τον OPEN: Στο 28% η Ν.Δ., πέμπτο κόμμα στο 9% ο ΣΥΡΙΖΑ με προβάδισμα Κασσελάκη για νέο αρχηγό * Ντέρμπι στον β΄ γύρο για το ΠΑΣΟΚ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: