Φρίκη στην Ιταλία: Φοιτήτρια δολοφόνησε τα δύο νεογέννητα παιδιά της, τα έβαλε σε πλαστικές σακούλες και τα έθαψε στον κήπο

File Photo: Ιταλοί αστυνομικοι EPA, ELISABETTA BARACCHI




Συνελήφθη σήμερα το πρωί η εικοσιτριάχρονη φοιτήτρια η οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε και έθαψε δύο νεογέννητα παιδιά της, έξω από την Πάρμα της Βόρειας Ιταλίας.

Η γυναίκα κατηγορείται για δολοφονία και απόκρυψη πτωμάτων. Η καθοριστική απόδειξη για να της απαγγελθούν οι κατηγορίες, προήλθε από τεστ DNA, στο οποίο υποβλήθηκε η φερόμενη ως παιδοκτόνος.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, γέννησε και δολοφόνησε το πρώτο παιδί πριν από ένα χρόνο ενώ η δολοφονία του δεύτερου παιδιού ανακαλύφθηκε από τους καραμπινιέρους στις 8 Αυγούστου φέτος — τα είχε βάλει σε πλαστικές σακούλες και τα είχε θάψει στον κήπο της οικογενειακής της μεζονέτας, στο Τραβερσέτολο, κοντά στην Πάρμα.

Δεν γνώριζαν ότι ήταν έγκυος ούτε οι γονείς της, ούτε ο αρραβωνιαστικός της, επίσης είκοσι τριών ετών. “Επιτέλους ” σχολίασε η μητέρα του νέου, όταν πληροφορήθηκε την είδηση της σύλληψης της νεαρής γυναίκας.

Οι εισαγγελείς τώρα θέλουν να εξακριβώσουν αν πράγματι δεν υπάρχει κανένας συνένοχος που, άμεσα ή έμμεσα, μπορεί να βοήθησε την φοιτήτρια, πρωταγωνίστρια της φρικιαστικής αυτής ιστορίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Θ. Ανδρεάδης – Συγγελάκης
Ρώμη, Ιταλία

Δολοφονήθηκε γνωστό τρανς μοντέλο στη Γεωργία, μια ημέρα μετά τη ψήφιση αντι-ΛΟΑΤΚΙ+ νομοσχεδίου που υπονομεύει την ένταξη της χώρας στην ΕΕ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: