Αισιoδοξία για την υγεία της Μαρινέλλας* Η κατάρρευση επί σκηνής άνοιξε τη συζήτηση περί συνταξιοδότησης αλλά ο Γιώργος Κατσαρός έχει μια αφοπλιστική απάντηση [video]

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ

FILE PHOTO: Η σπουδαία Μαρινέλλα τραγουδά στην συναυλία αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη, στη Θεσσαλονίκη. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ




Με αισιοδοξία αντιμετωπίζεται η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας, καθώς περνούν οι πρώτες κρίσιμες ώρες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη η μεγάλη ερμηνεύτρια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ακολούθησε νέος κύκλος εξετάσεων την Παρασκευή, ώστε να μπορέσουν οι γιατροί να καθορίσουν τη συνέχεια της θεραπείας της τραγουδίστριας. Όπως αναφέρουν, προς το παρόν δεν είναι αναγκαία κάποια χειρουργική επέμβαση και εξακολουθεί να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή στην οποία φαίνεται να αντιδρά θετικά.

Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την Μαρινέλλα, είπε στο MEGA η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη. «Για εμάς έχει μεγάλη σημασία ότι όσο περνάνε τα 24ωρα τόσο είναι υπέρ του ασθενούς. Μπαίνουμε στο τρίτο 24ωρο που η κατάσταση είναι σταθερή, σημαίνει πως δεν υπάρχει επιπλοκή μέχρι στιγμής, δεν εξελίσσεται η αιμορραγία και σταθεροποιείται», είπε χαρακτηριστικά.

«Τα επόμενα 24ωρα θα πρέπει να δούμε, μετά τη δράση της φαρμακευτικής αγωγής, ότι η αιμορραγία αρχίζει και απορροφάται σιγά σιγά» πρόσθεσε.

Επιπλέον, όπως δήλωσε η κ. Παγώνη, η ηλικία και το στρες παίζουν σημαντικό ρόλο στην εκδήλωση αιμορραγικών εγκεφαλικών επεισοδίων, σημειώνοντας πως «η υπέρταση είναι ένας από τους παράγοντες κινδύνου».

Συζήτηση για την τέχνη και την ηλικία 

Στο μεταξύ, μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε στα κοινωνικά μέσα και τα site και αποτυπώνει την κατάσταση της υγείας της σπουδαίας καλλιτέχνιδος, η συζήτηση για την… συνταξιοδότηση των καλλιτεχνών έχει ανάψει για τα καλά. Σε απάντηση για το αν η τέχνη έχει ηλικία συνταξιοδότησης, ο Γιώργος Κατσαρός, προς τιμήν του οποίου έγινε χθες μεγάλη συναυλία επίσης στο Ηρώδειο, είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους: «Είμαι 90 χρονών. Αν νομίζετε ότι πρέπει να πάρω σύνταξη, είστε γελασμένοι».





Στην ίδια συναυλία, ο Τάκης Ζαχαράτος αφιέρωσε τη νέα του εμφάνιση στη σπουδαία ερμηνεύτρια, ενώ καταχειροκροτήθηκε όταν έπεσε στα γόνατα να φιλήσει «τη γη όπου λαβώθηκε ο αετός».




«Αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου, σεβαστείτε την προσωπική μου ζωή και τα παιδιά μου»: Δημόσια δήλωση της υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: