Ερευνάται από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κατά πόσον νομίμως ο Χάρης Δούκας στέλνει SMS σε πολίτες ενόψει προεδρικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ

FILE PHOTO: Ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Χάρης Δούκας μιλάει στη διευρυμένη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές




Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, ερευνάται η νομιμότητα των sms που στέλνονται σε πολίτες ενόψει των εσωκομματικών εκλογών, από τον υποψήφιο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Χάρη Δούκα.

Ειδικότερα, η Αρχή σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Προς απάντηση ερωτημάτων που έχουν τεθεί από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη φερόμενη αποστολή ανεπιθύμητης ηλεκτρονικής επικοινωνίας από υποψήφιο αρχηγό πολιτικού κόμματος ενόψει εκλογών, η Αρχή ανακοινώνει ότι, κατόπιν και της υποβολής σχετικών καταγγελιών, κίνησε άμεσα διαδικασία εξέτασης του θέματος».

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πρόταση Ανδρουλάκη για ελεύθερο ντιμπέιτ με διάλογο μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ: «Νέοι δρόμοι στην πολιτική συζήτηση στη χώρα»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: