«Ερχόμαστε εμείς σε εσάς»: Η Πολεμική Αεροπορία κοντά στους νέους και τις νέες της Ελλάδας, εξομοιωτές πτήσεων στις ακριτικές περιοχές

Η Πολεμική Αεροπορία φέρνει την αεροπορική εμπειρία κοντά στους νέους και τις νέες της Ελλάδας μέσω ενός πρωτοποριακού προγράμματος που μεταφέρει εξομοιωτές πτήσεων σε ακριτικές περιοχές της χώρας. Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΑ/STR




Η Πολεμική Αεροπορία φέρνει την αεροπορική εμπειρία κοντά στους νέους και τις νέες της Ελλάδας μέσω ενός πρωτοποριακού προγράμματος που μεταφέρει εξομοιωτές πτήσεων σε ακριτικές περιοχές της χώρας.

‘Οπως ανακοινώθηκε σήμερα από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ), η Πολεμική Αεροπορία με σλόγκαν «Ερχόμαστε εμείς σε εσάς» προχωρά σε αυτή τη δράση με στόχο να ενισχυθεί η επαφή των νέων με την αεροπορία και τις τεχνολογίες αιχμής της Πολεμικής Αεροπορίας.

Μέσω αυτής της δράσης, οι νέοι έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία της πτήσης, προάγοντας τη γνώση και την εκτίμηση των αεροπορικών δυνατοτήτων και της τεχνολογικής προόδου, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Αναλυτικότερα, η δράση θα λάβει χώρα στα Ιωάννινα από τις 4 έως τις 6 Οκτωβρίου, στην Καστοριά από 11 έως 13 Οκτωβρίου, στην Κοζάνη, από 18 έως 20 Οκτωβρίου, στην Ξάνθη από 25 έως 28 Οκτωβρίου και στην Αλεξανδρούπολη από 1η έως 3 Νοεμβρίου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Η φρεγάτα “Σπέτσαι” έφυγε για το δύσκολο ταξίδι στην Ερυθρά Θάλασσα: Το σπριντ του ελληνικού Πολεμικού Στόλου και η αγωνία για τις τέσσερις ΜΕΚΟ (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: