Eνα διασκεδαστικό battle royale game στο σημερινό Google Doodle: Αφιερωμένο στο αγαπημένο σνακ μικρών και μεγάλων, το popcorn

Το σημερινό Google Doodle / Φωτογραφία: Screenshot via Google




Σε ένα αγαπημένο σνακ, το ποπ κορν, είναι αφιερωμένο το σημερινό Doodle της Google, το οποίο αποφάσισε να τιμήσει με ένα διαδραστικό παιχνίδι που θυμίζει battle royale! Η υπόθεση του παιχνιδιού «Popcorn!» είναι ότι είστε ένας σπόρος καλαμποκιού σε μια κυκλική αρένα και μια ράβδος βουτύρου στη μέση εκτοξεύει βλήματα που θα σας εκτοξεύσουν αν χτυπηθείτε δύο φορές.

Χρησιμοποιήστε τα βελάκια στον υπολογιστή ή το εικονικό joystick όταν παίζετε σε οθόνη αφής για να μετακινηθείτε, ενώ υπάρχουν τρεις τύποι σπόρων που ο καθένας έχει τη δική του ικανότητα στην οποία έχετε πρόσβαση αγγίζοντας ταν (ή πατώντας το spacebar στον υπολογιστή): Θεραπεία, Ασπίδα, Πιάσιμο & Ρίψη.

Φωτογραφία: Screenshot via Google

 

Ανταγωνίζεστε 59 άλλους παίκτες για να είστε ο τελευταίος που θα μείνει όρθιος. Εκτός από το να παίζετε σόλο (με άλλα άτομα που έκαναν κλικ στο Doodle), υπάρχει και λειτουργία ομάδας όπου μπορείτε να προσκαλέσετε φίλους μέσω ενός link που μπορείτε να μοιραστείτε.

Ο Χρήστος Ταραντίλης στην λίστα με τους πιο επιδραστικούς επιστήμονες παγκοσμίως: Στην ελίτ του 2% ανάμεσα σε 8,5 εκ. επιστήμονες

na

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: