«Elizabeth Taylor: Rebel Superstar»: Νέα ταινία για την αξεπέραστη σταρ, πέρα από τα σκάνδαλα, τους 8 γάμους και τα διαμάντια * Με Τζόαν Κόλινς, Κιμ Καρντάσιαν, Σάρον Στόουν [videos]

Η αφίσα προώθησης της ταινίας για την Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Screenshot via YouTube@ABCNews/




Το νέο ντοκιμαντέρ για την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στη μικρή οθόνη σε λίγες ημέρες, ρίχνει φως σε πτυχές της θρυλικής ζωής της που δεν περιορίζονται μόνο στα πολυσυζητημένα σκάνδαλα, τους οκτώ γάμους και…τα διαμάντια.

Το «Elizabeth Taylor: Rebel Superstar» αναδεικνύει τις πιο ανθρώπινες και αληθινές πτυχές της μέσα από τις προσωπικές της μάχες, τη φιλανθρωπική δράση, τη συνεισφορά στον αγώνα κατά του AIDS και τη δύναμη του χαρακτήρα της πίσω από τη λάμψη.

Η συμμετοχή της Κιμ Καρντάσιαν  δίνει έναν φρέσκο αέρα στο αφήγημα, καθώς μοιράζεται την επιρροή που άσκησε η Τέιλορ στη δική της ζωή.

Η ταινία-ντοκιμαντέρ αποτελείται από τρία μέρη και θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στο BBC2.

Μεταξύ των βασικών συντελεστών είναι η εγγονή της, Ναόμι Γουάιλντινγκ, η οποία πιστεύει ότι η αναθεώρηση έχει καθυστερήσει εδώ και χρόνια, όπως αναφέρει ο Guardian.

«Δίσταζα να συμμετάσχω, αλλά η σειρά αφηγείται την ιστορία της γιαγιάς μου από μια πιο ανθρώπινη οπτική γωνία», δήλωσε. «Διανύουμε μια περίοδο απολογισμού. Τα γεγονότα των τελευταίων ετών δείχνουν ότι είμαστε έτοιμοι να δούμε τις διασημότητες από διαφορετική οπτική γωνία. Μπορεί να έχουν χρήματα και δύναμη, αλλά εξακολουθούν να είναι άνθρωποι που είναι εύθραυστοι και έχουν συναισθήματα».

  • Επίσης πιστεύει ότι η γιαγιά της ήταν προάγγελος των σημερινών ριάλιτι σταρ.

«Ήταν η πρώτη διασημότητα που έζησε τη ζωή της εξ ολοκλήρου δημόσια. Δεν ήταν δική της επιλογή, αρχικά τουλάχιστον. Αλλά όταν το κατάλαβε το χρησιμοποίησε ως δύναμη για καλό σκοπό», υπογράμμισε.

Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει ηχογραφήσεις που δεν έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα, και μαρτυρίες από τον στενό της κύκλο, συμπεριλαμβανομένης της βαφτισιμιάς της, Πάρις Τζάκσον(Paris Jackson), κόρης του Μάικλ.

Μιλούν επίσης οι Τζόαν Κόλινς (Joan Collins), Σάρον Στόουν (Sharon Stone), Μάργκαρετ Ο’Μπράιεν (Margaret O’Brien) και ο Δρ. Αντονι Φάουτσι (Anthony Fauci).

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Τζέιμς Χάουζ (James House), σε παραγωγή της Καρντάσιαν.

«Ήταν απροκάλυπτα ο εαυτός της. Ήταν μαχήτρια. Ζωντανή απόδειξη ότι μπορείς να συνεχίσεις να εξελίσσεσαι, να αλλάζεις και να έχεις διαφορετικά κεφάλαια στη ζωή σου», δήλωσε η Καρντάσιαν και πρόσθεσε. «’Ανοιξε το δρόμο για όλους εμάς που ήρθαμε μετά από αυτήν. Είναι το πρότυπο».

 

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Απάτη με την «υπογραφή» του Μπραντ Πιτ: Σπείρα στην Ισπανία ξάφριζε ευάλωτες συναισθηματικά γυναίκες προσποιούμενη τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: