Εκλογές για νέο αρχηγό στον ΣΥΡΙΖΑ το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου πρότεινε ο Πολάκης: Κυκλοφορούν σενάρια, είπε, ότι ο Κασσελάκης θέλει να φτιάξει νέο κόμμα»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Παύλος Πολάκης προσέρχεται στα γραφεία του κόμματος για να πάρει μέρος στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ




Σε εξέλιξη βρίσκεται από νωρίς σήμερα το απόγευμα η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα επιχειρήσει να καθορίσει τις διαδικασίες μετά την καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη από την προεδρία του κόμματος, ορίζοντας ημερομηνίες για τις απαραίτητες συγκλήσεις των οργάνων και την διεξαγωγή της ψηφοφορίας για την ανάδειξη νέου αρχηγού.

Προσερχόμενος στην συνεδρίαση, ο βουλευτής Χανίων και εκ των διεκδικητών της προεδρία, Παύλος Πολάκης, πρότεινε την διεξαγωγή των εκλογών το αργότερο έως το  πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου.

  • Ο Παύλος Πολάκης αναφέρθηκε και στον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας ότι μπορεί να είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος. Τόνισε, ωστόσο, ότι ακούγονται σενάρια ότι ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σκέφτεται τη δημιουργία νέου κόμματος.

«Πρέπει να επουλωθεί η κατάσταση μας. Φυσικά και μπορεί να είναι (σ.σ. ο Κασσελακης) υποψήφιος. Εδώ κυκλοφορούν και σενάρια ότι περιμένει να δει δημοσκοπήσεις για να φτιάξει άλλο κόμμα. Να δεσμευτούν όλοι για ενότητα. Νομίζω ότι πρέπει να είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο  του Νοεμβρίου (σ.σ. για εκλογές). Δεν μπορεί να πάει παραπέρα», τόνισε χαρακτηριστικά.




 

 

Παραιτήθηκε η Βούλα Κεχαγιά από εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ: Προστίθεται στους στενούς συνεργάτες του Κασσελάκη που αποχώρησαν

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: