Εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το προεδρικό μέγαρο για την παύση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη * Αυστηρά μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία

Στιγμιότυπο από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Προεδρικό Μέγαρο κατά της παύσης του Οδυσσέα Μιχαηλίδη screenshot via youtube (https://www.youtube.com/watch?v=Gy5P8IaFTX4)




Ούτε η κακοκαιρία ούτε οτιδήποτε άλλο κατάφερε να κρατήσει μακριά όσους θέλησαν να διαμαρτυρηθούν έξω από το προεδρικό μέγαρο για την παύση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του philenews.com Γύρω στις τέσσερις το απόγευμα ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται έξω από το προεδρικό μέγαρο κρατώντας πανό με συνθήματα υπέρ του πρώην Γενικού Ελεγκτή και με μηνύματα για πάταξη της διαφθοράς.

Στην εκδήλωση συμμετέχει το ΑΚΕΛ, η ΕΔΕΚ, το Κίνημα Οικολογιών, υποστηρικτές του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, καθώς και ανεξάρτητοι πολίτες που διαμαρτύρονται ενάντια στη διαφθορά και το κατεστημένο.

Έξω από το Προεδρικό έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες πολίτες, ενώ από πλευράς Αστυνομίας, έχουν ληφθεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

ΠΗΓΗ: philenews.com

Περί καθοριστικής στιγμής και βολικού ληθάργου μίλησε η ΠτΒ στην Κύπρο: Είπε ότι για 50 συνεχή χρόνια “η Τουρκία εφαρμόζει συστηματική πολιτική εποικισμού”…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: