“Δούλεψε” και τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ: Ο πολιτικός απατεώνας Ταγίπ Ερντογάν ζητά μεν …τριμερή, αλλά για να αναγνωριστούν οι δήθεν “πραγματικότητες” στην Κύπρο

O Ισλαμιστής πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο βήμα του ΟΗΕ.EPA/JUSTIN LANE




Ο ισλαμιστής πρόεδρος της Τουρκίας, και γνωστός πολιτικός απατεώνας, Ταγίπ Ερντογάν δέχεται την τριμερή συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, αλλά για να αναγνωριστεί το παράνομο ψευδοκράτος.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Ο Ερντογάν δήλωσε ότι οι “δυνατότητες λύσης εκτός από το μοντέλο της ομοσπονδίας θα μπορούσαν να συζητηθούν σε μια συνάντηση υπό την αιγίδα του ΟΗΕ με τη συμμετοχή των μερών και ότι η αναγνώριση της (παράνομης και μη αναγνωρισμένης) “τδβκ” ως κράτος θα ήταν κλειδί για μια λύση που θα λαμβάνει υπόψη τις πραγματικότητες στο νησί”.

Στην ίδια δήλωση, η Τουρκική Προεδρία, τονίζει:

«Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν δήλωσε ότι η τουρκοκυπριακή πλευρά επιθυμεί την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της, όπως η κυρίαρχη ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς, ότι οι δυνατότητες λύσης εκτός από το μοντέλο της ομοσπονδίας θα μπορούσαν να συζητηθούν σε μια συνάντηση υπό την αιγίδα του ΟΗΕ με τη συμμετοχή των μερών και ότι η αναγνώριση της (παράνομης και μη αναγνωρισμένης) “τδβκ” ως κράτος θα ήταν το κλειδί για μια λύση που θα λαμβάνει υπόψη τις πραγματικότητες στο νησί».

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στη συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, υπενθύμισε εκ νέου τις δήθεν …πραγματικότητες στην Κύπρο και σημείωσε ότι η τουρκοκυπριακή πλευρά επιθυμεί την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της, όπως η κυρίαρχη ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς.

Ο Πρωθυπουργός ζήτησε από τον Ερντογάν να επιτρέψει την τριμερή για το Κυπριακό και o άθλιος ισλαμιστής δεν απάντησε! Η ανάλυση του Μιχάλη Ιγνατίου στο Omega της Κύπρου (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: