Δημοσκόπηση της MRB για το OPEN: Πτώση για τη «Νέα Δημοκρατία» παρά το προβάδισμα με 11,1% έναντι του ΠΑΣΟΚ * Στην τρίτη θέση πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη

Η παρουσίαση της δημοσκόπησης της MRB στην τηλεόραση του OPEN. Teaser via Glomex@OPEN TV




Προβάδισμα 11,1 ποσοστιαίων μονάδων διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό της τηλεόρασης του OPEN.

Η Νέα Δημοκρατία σημειώνει πτώση σε σχέση με την εκλογική της δύναμη στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, καθώς διατηρείται στα ποσοστά της των ευρωεκλογών, ενώ στη δεύτερη θέση περνά το ΠΑΣΟΚ, με τον ΣΥΡΙΖΑ να κατατάσσεται στην τρίτη θέση.

  • Σύμφωνα με την MRB  το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χάνει 4 ποσοστιαίες μονάδες στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή και πλέον ο  ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση καθώς συγκεντρώνει ποσοστό 10,9% ενώ στη δεύτερη θέση είναι το ΠΑΣΟΚ με 13,4% και στην πρώτη θέση η ΝΔ που κινείται στα όρια των ευρωεκλογών και εμφανίζεται να συγκεντρώνει ποσοστό 27,7%.

Σε απόσταση αναπνοής από τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται η Ελληνική Λύση η οποία συγκεντρώνει στην αναγωγή επί των εγκύρων 10,2% ενώ το ΚΚΕ είναι στο 9,3%.

Η Πλεύση Ελευθερίας είναι στο 6,8% ενώ η Νίκη εντοπίζεται στο 4,1%. Αυξημένα είναι τα ποσοστά της Φωνής της Λογικής η οποία κινείται σύμφωνα με την MRB στο 4,4% στην αναγωγή επί των εγκύρων.

Η πρόθεση ψήφου:
ΝΔ – 21,6%
ΣΥΡΙΖΑ – 8,5%
ΠΑΣΟΚ – 10,5%
ΚΚΕ – 7,3%
Ελληνική Λύση – 8%
Νίκη – 3,2%
Πλεύση Ελευθερίας – 5,3%
Φωνή Λογικής – 3,4%
ΜέΡΑ 25 – 2,3%
Νέα Αριστερά 2,2%
Άλλο κόμμα – 7,5%

 




 

Μητσοτάκης από τη Φαρκαδόνα: Στα 3 δισ. ευρώ οι πόροι για την αποκατάσταση της Θεσσαλίας: 1,5 δισ. σε στήριξη, αποκατάσταση και 1,5 δισ για έργα υποδομής

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: