Χιουμοριστικό βίντεο της Άννας Διαμαντοπούλου παρέα με τους «Απαράδεκτους» και τον Σταμάτη Φασουλή: Απολαυστική κουβέντα για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ [video]

Σκηνή από το βίντεο της Άννας Διαμαντοπούλου με τον Σταμάτη Φασουλή και τους “Απαράδεκτους” . Πηγή: Facebook@Άννα Διαμαντοπούλου




Xιουμοριστικό βίντεο για τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη νέου αρχηγού, ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Αννα Διαμαντοπούλου με πρωταγωνιστές έκπληξη: τον Σταμάτη Φασουλή και την παρέα των «Απαράδεκτων» Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρο Παπαδόπουλο και Γιάννη Μπέζο.

Οι τέσσερίς τους γευματίζουν σε κάποιο εστιατόριο και συζητούν, ενώ πειράζουν τον Γιάννη Μπέζο προσποιούμενοι ότι έχει γίνει  αγνώριστος.

Η Αννα Διαμαντοπούλου προσπαθεί να εξηγήσει στην Δημητρούλα για τις εκλογές και τονίζει την σημασία της συμμετοχής ενώ το βίντεο κλείνει με τον Σπύρο να λέει στην υποψήφια πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: «Σε χρειαζόμαστε, σε έχουμε ανάγκη».

 

 

 

Έτσι θα λύσει το Κυπριακό ο Αντόνιο Γκουτέρες; Με ένα ανεπίσημο άτυπο δείπνο του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Τατάρ; Η ανάλυση του Μιχάλη Ιγνατίου στο Omega της Κύπρου (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: