47 χρόνια μετά λύθηκε το μυστήριο του ανατριχιαστικού, διπλού φονικού, στη Μελβούρνη: Ελληνοαυστραλός, ο δράστης -Ζούσε στην Ελλάδα συνελήφθη στη Ρώμη [videos]

Τα δύο θύματα via youtube




Ένας 65χρονος άνδρας συνελήφθη στη Ρώμη για τη δολοφονία δύο γυναικών το 1977 στη Μελβούρνη, ανακοίνωσε το Σάββατο η αυστραλιανή αστυνομία. Πριν από 47 χρόνια, η Suzanne Armstrong, 27, και η Susan Bartlett, 28, βρέθηκαν μαχαιρωμένες στο σπίτι τους στη Μελβούρνη.

Η αυστραλιανή αστυνομία ανακοίνωσε ότι ήθελε να εκδώσει τον φερόμενο ως δολοφόνο, έναν Αυστραλοέλληνα υπήκοο που συνελήφθη σε αεροδρόμιο της ιταλικής πρωτεύουσας την Πέμπτη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο ύποπτος βρέθηκε χάρη σε τεστ DNA από κάποιον στην οικογένειά του, σύμφωνα με την αυστραλιανή ταμπλόιντ The Age of Melbourne. Αυτή η πληροφορία δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από την αστυνομία. Ο άνδρας φέρεται να ζούσε στην Ελλάδα, σύμφωνα με την εφημερίδα.

«Για περισσότερα από 47 χρόνια, οι ντετέκτιβ της ομάδας ανθρωποκτονιών εργάζονται ακούραστα για να εντοπίσουν τον ένοχο», δήλωσε ο Shane Patton, Ανώτερος Έφορος της Αστυνομίας της Πολιτείας Βικτόρια, Περιφέρεια Μελβούρνης. Τα πτώματα των δύο γυναικών βρέθηκαν μαχαιρωμένα στις 13 Ιανουαρίου 1977 στο σπίτι τους.

Ο γιος της Suzanne, ηλικίας 16 μηνών τότε, ανακαλύφθηκε σώος και αβλαβής στην κούνια του. Το επεισόδιο είχε βαθιά επίδραση στον τοπικό πληθυσμό και ήταν γνωστό ως “Easey Street Murders”.

Με πληροφορίες από lefigaro.fr

Με κορωναϊό ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ακυρώνεται η συναυλία του για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα στον Λυκαβηττό: Εχει έντονη αδιαθεσία και υψηλό πυρετό

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: