Τρέχουν στην Άγκυρα για να λάβουν εντολές οι “εκπρόσωποι” του ψευδοκράτους: Με τον αντιπρόεδρο της Τουρκίας θα συναντηθούν ψευτο-«υπουργοί» και ψευτο-«πρωθυπουργός»

FILE PHOTO: Ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ (Δ) με τον ισλαμιστή αντιπρόεδρο της Τουρκίας, Cevdet Yılmaz (Κ). Φωτογραφία via Twitter, Ersin Tatar, @ErsinrTatar




Ο παράνομος ψευτο-«πρωθυπουργός» Ουνάλ Ουστέλ και οι δήθεν «εταίροι» της ψευτο-«κυβέρνησης συνασπισμού» στα κατεχόμενα, θα μεταβούν την Παρασκευή στο Αναμούρ της Τουρκίας, όπου και θα έχουν συνάντηση με τον Τούρκο Αντιπρόεδρο, Τζεβντέτ Γιλμάζ, γράφει η εφημερίδα «Κίπρις» υπό τον τίτλο «Σύνοδος για την Κύπρο στο Αναμούρ».

Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Ουνάλ Ουστέλ, καθώς επίσης και ο ψευτο-«αναπληρωτής πρωθυπουργός» και ψευτο-«υπουργός τουρισμού, νεολαίας, πολιτισμού και περιβάλλοντος», Φικρί Ατάογλου και ο ψευτο-«υπουργός δημοσίων έργων και μεταφορών», Ερχάν Αρικλί θα παραστούν στα εγκαίνια λιμανιού που θα γίνουν στο Αναμούρ. Στα εγκαίνια θα παρίσταται και ο Τούρκος Αντιπρόεδρος.

Οι Γιλμάζ και Ουστέλ θα μιλήσουν στην τελετή εγκαινίων του λιμανιού και της προβλήτας την οποία λειτουργεί η ναυτιλιακή εταιρεία Antso που άρχισε να πραγματοποιεί παράνομα δρομολόγια μεταξύ του Αναμούρ και της κατεχόμενης Κύπρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, μετά την τελετή εγκαινίων θα γίνει κατ’ ιδίαν συνάντηση μεταξύ του Γιλμάζ και του Ουστέλ και στη συνέχεια η συνάντηση θα διευρυνθεί με τη συμμετοχή και των δήθεν «κυβερνητικών εταίρων».

Ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου στο Κάιρο: Στρατηγικής σημασίας οι διμερείς σχέσεις με την Αίγυπτο ανακοίνωσε ο Κωνσταντίνος Κόμπος, είδε τον νέο Αιγύπτιο ομόλογό του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: