Τον …τουρκικό χαβά του ο Φειδίας: Ο υιός του αξιοσέβαστου ιερέα επιμένει στο ίδιο ψέμα, ισχυρίζεται ότι στην ελεύθερη Κύπρο του έμαθαν τη …”μισή ιστορία”!!!

FILE PHOTO: Ο ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου, συνοδευόμενος από τον ιερέα πατέρα του. Φωτογραφία από βίντεο, Omega Channel




Με νέο βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ευρωβουλευτής, Φειδίας Παναγιώτου, υπεραμύνεται του προηγούμενου απαράδεκτου μηνύματος του, ανήμερα της δεύτερης βάρβαρης της τουρκικής εισβολής.

Το βίντεο που είχε ανεβάσει στις 14 Αυγούστου 2024, στο οποίο απεικονιζόταν ο ίδιος μαζί με έναν Τουρκοκύπριο Influencer, με κύριο θέμα συζήτησης το Κυπριακό, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Στο βίντεο είχαν …καταγγείλει και οι δυο χειραγώγηση από τις δυο κοινότητες της Κύπρου, ώστε να μισούν ο ένας τον άλλο.

Στο νέο του βίντεο ο Φειδίας επαναλαμβάνει ότι στην Κύπρο η κάθε πλευρά μαθαίνει τη «μισή ιστορία».

Ο ευρωβουλευτής ανέφερε πως «δεν ξέραμε για τα όσα υπέστησαν οι Τουρκοκύπριοι από το 1963 από τους Ελληνοκύπριους και ότι είχαν αγνοούμενους, πρόσφυγες και νεκρούς».

@fidiaspanayiotou

Άγνωστες πτυχές του 1974

♬ original sound – Fidias Panayiotou

Οι δηλώσεις αυτές αξιοποιήθηκαν από την οργάνωση Young Turkish Cypriots η οποία ελέγχεται από το κατοχικό καθεστώς και προβάλλονται στο «Χ» ως παραδοχή εκ μέρους του Ελληνοκύπριου Ευρωβουλευτή, για τη δήθεν «βαρβαρότητα των Ελληνοκυπρίων κατά των Τουρκοκυπρίων».

Έγραψε η άθλια τουρκική οργάνωση του ψευδοκράτους, εκμεταλλευόμενη τις ανοησίες του Φειδία Παναγιώτου:

Το εκπαιδευτικό σύστημα στη Νότια Κύπρο -εννοεί βεβαίως τη νόμιμη Κυπριακή Δημοκρατία- λέει στους νέους του ότι το Κυπριακό ξεκίνησε το 1974 με μια απρόκλητη τουρκική εισβολή.

Αυτό είναι ψευδές.

Οι Τουρκοκύπριοι υπέστησαν (δήθεν) απόπειρα “γενοκτονίας” και 11 χρόνια (δήθεν) “εθνοκάθαρσης” μεταξύ 1963-1974.

Αφορμή στάθηκαν τα όσα είπε ο Φειδίας Παναγιώτου νωρίτερα σε Podcast.

Αναφέρθηκε – μεταξύ άλλων – και σε «κλέφτες ευρωβουλευτές», και στην πρόθεσή του να κάνει 3-4 παιδιά μιας και «είναι ερωτευμένος με μια κοπέλα».

Το παιδί δεν καταλαβαίνει… Ο Φειδίας εκπέμπει το μήνυμα ότι ΔΕΝ γνωρίζει καν την Ιστορία της χώρας, που αντιπροσωπεύει στην Ευρώπη! Και μία σημείωση για την Ερατώ…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: