Το παιδί δεν καταλαβαίνει… Ο Φειδίας εκπέμπει το μήνυμα ότι ΔΕΝ γνωρίζει καν την Ιστορία της χώρας, που αντιπροσωπεύει στην Ευρώπη! Και μία σημείωση για την Ερατώ…

Ο Κύπριος ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου. Φωτογραφία από βίντεο via Fidias




Ο νεαρός ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου αρνείται να αντιληφθεί, έστω και τώρα, το ατόπημα του, όταν ανήμερα της δεύτερης άνανδρης τουρκικής εισβολής, αποενοχοποίησε τον Αττίλα για την κυπριακή τραγωδία. Κρίμα.

Είναι αδύνατον να καταλάβει ανθρώπινος νους πως από τις προηγούμενες θέσεις του στο Κυπριακό -απ’ ότι ακούω βρισκόταν στις παρυφές του ακροδεξιού ΕΛΑΜ- έφτασε να πιστεύει ότι οι ευθύνες για την εισβολή, ως αποτέλεσμα μίας άνευ προηγουμένου προδοσίας, είναι ίσες, και στην ελληνική πλευρά και στους Τούρκους.

Διάβασα τις δηλώσεις του στη γερμανική DW. Εκπέμπει το μήνυμα ότι ΔΕΝ γνωρίζει καν την Ιστορία της χώρας, που αντιπροσωπεύει στο Ευρωκοινοβούλιο.

Θα δούμε πολλά επεισόδια, φοβάμαι, στο μέλλον, της νέας «κυπρο-τουρκικής» φιλίας, που εισήγαγε ο εν λόγω «ινφλουένσερ» με τον Τουρκοκύπριο …ομόλογό του, Ibrahim Beycanli.

Δεν είμαι από αυτούς που εκτοξεύουν κατηγορίες και ομιλούν για «διάπραξη προδοσίας». Όχι, προς Θεού. Αυτές είναι “ψεκασμένες” κουβέντες.

Αλλά πρέπει να βρει το κουράγιο από τη θητεία του στη Μονάδα Υποβρύχιων Καταστροφών, και να κάνει ένα βήμα πίσω. Είναι ευρωβουλευτής της ημικατεχόμενης Κύπρου και πρέπει να ενημερώσει ορθά την παγκόσμια διεθνή σκηνή για το δράμα της Πατρίδας μας.

Μιχάλης Ιγνατίου
Hellas Journal

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι αναρτήσεις της πρώην υπουργού Εξωτερικών, Ερατώς Μαρκουλλή, μονίμως υπέρ των Τούρκων είναι προκλητικές για ένα και μοναδικό λόγο: ότι δεν έχει ρίξει ποτέ ειλικρινή δάκρυα για τους Έλληνες σφαγιασθέντες από τις δυνάμεις του Αττίλα. Μα ποτέ…

Πολλοί είμαστε υπέρ της αλήθειας για όλες τις σφαγές, και των Ελληνοκυπρίων και των Τουρκοκυπρίων. Αλλά η εν λόγω κυρία είναι πάντα μονόπλευρη, υπέρ των Τούρκων. Κρίμα.

Κατά τα άλλα έχει υπηρετήσει ΠΙΣΤΑ όλους τους Προέδρους της Κυπριακής Δημοκρατίας μέχρι την αφυπηρέτηση της. Δεν την ακούσαμε να διαφωνεί σε οτιδήποτε. Ούτε φανερά, ούτε μυστικά. Όταν ήταν Πρόεδρος ο μακαρίτης ο Τάσσος ο Παπαδόπουλος ήταν βασιλικότερη και του ίδιου ακόμα!!! Αν διαφωνούσε κανείς με τον τότε Πρόεδρο, έμπαινε στο στόχαστρο της Πρέσβειρας και μετέπειτα υπουργού Εξωτερικών.

Λέγεται ότι τα κάνει όλα αυτά με την ελπίδα ότι το ΑΚΕΛ θα την επιλέξει, ως υποψήφια του, για τις προεδρικές εκλογές του 2028. Με τέτοιες θέσεις που να σταθεί και που να περπατήσει η πρώην υπουργός και Πρέσβειρα. Οι “συντροφοι” του ΑΚΕΛ, ως γνωστό, είναι “ελέφαντες” -δεν ξεχνούν…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ, ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΔΩ, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΔΩ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΕΔΩ – ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ ΕΔΩ

Κάποιος να μάθει στον πολυπράγμονα Φειδία την ιστορία του Ίκαρου, που ήθελε να …αγγίξει τον ήλιο: Οι ανοησίες του κοστίζουν στο εθνικό θέμα της Κύπρου μας… (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: