«Το μυαλό μου είναι στο να πάρω το μετάλλιο για την Ελλάδα»: Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ έκανε ένα μεγάλο βήμα προς την κατάκτηση του χάλκινου στην ελεύθερη πάλη

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ αγωνίζεται με τον Ίθαν Άντριαν Ράμος (Ethan Adrian Ramos) από το Πουέρτο Ρίκο στον 1ο γύρο 86κ. ελευθέρας πάλης ανδρών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, στο Παρίσι, την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ




Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ κράτησε την υπόσχεση που έδωσε χθες (8/8) μιλώντας στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), μετά την ήττα του στον προημιτελικό της κατηγορίας 86 κιλών στην ελευθέρα πάλη των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024» με τον Ιρανό Χασάν Γιαζντανιτσαράτι.

«Συγγνώμη από τους Έλληνες, θα τα δώσω όλα για το χάλκινο,» είχε δηλώσει ο παλαιστής στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Και σήμερα το πρωί (9/8) έκανε το πρώτο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση, νικώντας άνετα, με 10-0 τον Αυστραλό Τζέιντεν Αλεξάντερ Λόρενς.

Πλέον, απομένει μία μάχη, για τον Νταουρέν Κουρουγκλίεβ, απέναντι στον ηττημένο του ημιτελικού του Ιρανού, Χασάν Γιαζντανιτσαράτι, δηλαδή απέναντι στον Μάιλς Ναζέμ Αμινέ από το Σαν Μαρίνο, στις 21:15 απόψε.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, πριν τον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο, ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ τόνισε: «Το μυαλό μου είναι στο να πάρω το μετάλλιο για την Ελλάδα. Το ταπί είναι ταπί, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Δεν θα χαλαρώσω, μέχρι το βράδυ έχουμε χρόνο, θα φάω, θα ξεκουραστώ και ό,τι δυνάμεις έχω θα τις δώσω στον τελευταίο αυτό αγώνα».

— Δεν τα κατάφερε ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης στον πρώτο του αγώνα της της κατηγορίας 74 κιλών στην ελευθέρα πάλη των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024».

Ο Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε με 8-2 από τον Βίκτορ Ρασάντιν από το Τατζικιστάν, στη φάση των «16» και ελπίζει να έχει μία δεύτερη ευκαιρία σε επαναληπτικό, εφ΄όσον ο αντίπαλος του φθάσει μέχρι τον τελικό.

“Πέσανε τα τείχη” στο αεροδρόμιο της Λάρνακας για τον αργυρό Ολυμπιονίκη της Κύπρου: Για «τη μεγάλη καρδιά που έχει η μικρή πατρίδα μας» μίλησε ο Παύλος Κοντίδης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: