Θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ έθεσε ο Παύλος Πολάκης: «Η σημερινή ηγεσία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των καιρών» * «Δεν σηκώνω το γάντι» η απάντηση Κασσελάκη

FILE PHOTO: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Παύλος Πολάκης, προσέρχεται στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, Αθήνα, Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




«Η σημερινή ηγεσία δεν μπορεί…». Ευθέως και ανοιχτά θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να έθεσε ο Παύλος Πολάκης σήμερα το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ με αντικείμενο τη βιωσιμότητα των κομματικών ΜΜΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παύλος Πολάκης υποστήριξε ότι «η σημερινή ηγεσία δεν μπορεί να δώσει πολιτική λύση. Πρέπει να υπάρξει αλλαγή, και θα συμβάλλω σ’ αυτό».

«Η σημερινή ηγεσία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των καιρών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης

  • Σύμφωνα με άλλες πηγές ο Στέφανος Κασσελάκης, αφού διαμαρτυρήθηκε στα μέλη του οργάνου για τις διαρροές την ώρα της συνεδρίασης τόνισε: «δεν σηκώνω το γάντι, ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ταλαιπωρηθεί άλλο».

«Οποίος θέλει να κάνει μομφή στην Κεντρική Επιτροπή» ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Ρένα Δούρου δεν πήρε θέση, ενώ ο Νίκος Παππάς εξέφρασε την στήριξή του στον Στέφανο Κασσελάκη.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης είχε νωρίτερα σήμερα εξαπολύσει βολές κατά του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την υπόθεση της Αθηνάς Λινού.

Ο Παύλος Πολάκης,  μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ που αποπέμφθηκε πρόσφατα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος δεν έχει κρύψει την έντονη δυσφορία του για τους χειρισμούς της ηγεσίας του κόμματος σε ότι αφορά την υπόθεση της Αθηνάς Λινού.

«Δουλευόμαστε ψιλό γαζί και προφανώς αυτά δεν γίνονται αποδεκτά», δήλωσε ο βουλευτής Χανίων σχετικά με τον έλεγχο του Ινστιτούτου Prolepsis της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία έχει κόντρα μετά από την παρέμβασή της στη Βουλή, όταν ο κ. Πολάκης είχε επιτεθεί κατά συνεργάτιδας του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

«Την ίδια στιγμή που εμένα με έθεσαν εκτός Κοινοβουλευτικης Ομάδας με ένα στημένο και ψεύτικο κλάμα σε μισή ώρα χωρίς να με ρωτήσουν ή να με ειδοποιήσουν, χρειάζονται -λέει- έρευνα από «ανεξάρτητο τεχνοκράτη» για να βγάλουν συμπέρασμα για αυτά που αποκαλύφθηκαν για τη Λινού. Δουλευόμαστε ψιλό γαζί μου φαίνεται και προφανώς αυτά δεν γίνονται δεκτά», ανέφερε ο κ. Πολάκης σε προηγούμενη ανάρτησή του. 

Μάλιστα, ο κ. Πολάκης ανέφερε ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ή στήνει παιχνίδια, ή προσπαθεί να κερδίσει χρόνο εν όψει εξελίξεων ή… δεν ξέρει τι της γίνεται.

Η προηγούμενη ανάρτηση του βουλευτή Χανίων, Παύλου Πολάκη:

για

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: