Στον εισαγγελέα οι 11 επιβάτες μετά το άγριο ξύλο σε πλοίο της γραμμής για τη Ραφήνα: Αναγκάστηκε να το επιστρέψει στην Τήνο ο καπετάνιος [video]

Στιγμιότυπο από βίντεο – ντοκουμέντο μέσα στο πλοίο. Φωτογραφία: Screenshot via Glomex




Στον εισαγγελέα της Σύρου αναμένεται να οδηγηθούν μετά τις 3 το μεσημέρι οι 11 επιβάτες που συνελήφθησαν και κρατούνται στο λιμεναρχείο της Τήνου μετά το χθεσινό έντονο επεισόδιο που προηγήθηκε μεταξύ τους στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “super exrpess” που εκτελούσε δρομολόγιο  με προορισμό τη Ραφήνα.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα ελληνική ακτοφυλακή στο λιμεναρχείο προσήχθησαν συνολικά 14 άτομα επιβάτες το πλοίου εκ των οποίων οι 11 ήταν Ρομά.  Τα 3 άτομα από αυτά ήταν ανήλικοι και αφέθησαν ελεύθεροι.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παράβαση του άρθρου 292 του ποινικού κώδικα που αφορά την παρακώλυση συγκοινωνιών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο διαπληκτισμός φέρεται να έχει ξεκινήσει από μία παρατήρηση ότι κάποιοι από τους επιβάτες δημιουργούν πολλή φασαρία, ενώ επιβάτες κατήγγειλαν μάλιστα ότι είδαν ένα άτομο να κρατά όπλο.

Μέλη του πληρώματος επενέβησαν χθες για να ηρεμήσουν την κατάσταση ενώ ο καπετάνιος του πλοίου έκρινε ότι λόγω της έντασης η κατάσταση κρίνεται επισφαλής με αποτελέσμα το “super exrpess” να επιστρέψει στο λιμάνι της Τήνου.

Tο πλοίο πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Θήρα-Ιο-Πάρο-Μύκονο,Τήνο Ραφήνα.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Aρχισε η υποβολή αιτήσεων για κρατική αρωγή μετά τη φωτιά στην βορειοανατολική Αττική: Οι πρώτες εκτιμήσεις και η έκτακτη χρηματοδότηση

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: