Στο ελληνικό ΕΣΡ ο Απόστολος Κοψιάλης, (μαζί με τον φίλο του Φειδία Παναγιώτου;): Για το προσβλητικό βίντεο με τον ευρωβουλευτή και τις γόπες τσιγάρων που τάισαν σε νεαρό

Ο ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου (Α) και ο Απόστολος Κοψιάλης (Δ) στην Πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα. Φωτογραφία από τα κοινωνικά δίκτυα των δύο “ινφλουέσερ” μέσω των Τυπολογιών




Στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) της Ελλάδας οδηγείται η απαράδεκτη υπόθεση με το βίντεο του Απόστολου Κοψιάλη και του ανεξάρτητου ευρωβουλευτή Φειδία από την Πλατεία Συντάγματος, αποκαλύπτει η έγκυρη στήλη των Τυπολογιών.

Οι δύο άνδρες είχαν δώσει 50 ευρώ σε έναν νεαρό από τον οποίο ζήτησαν να πλησιάσει δύο κοπέλες που κάπνιζαν, να πάρει τη γόπα του τσιγάρου, να τη μασίσει και να τη φτύσει μπροστά τους.

Στην πρόσκληση σε απολογία αναφέρεται με τα αρχικά του μόνο ο Απόστολος Κοψιάλης, όμως άμεσα εμπλεκόμενος είναι ο ευρωβουλευτής της Κύπρου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα προκάλεσε με αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα τα εθνικά αισθήματα των όπου γης Ελλήνων.

Μετά τη δικαιολογημένη κατακραυγή που υπήρξε το επίμαχο βίντεο αφαιρέθηκε από το Internet.

Σύμφωνα με τις Τυπολογίες, στη συνεδρίαση της 3ης Σεπτεμβρίου ο Κοψιάλης μέσω της εκπομπής “Ιδιωτική κατακραυγή” στο YouTube καλείται για:

– Προσβολή της ανθρώπινης αξίας: άρθρο 2 παρ. 1 και άρθρο 5 παρ. 1 του Συντάγματος , άρθρο 3 παρ. 1 του Κανονισμού ΕΣΡ 2/1991,

– Προσβολή του αγαθού της ανθρώπινης υγείας: άρθρο 5 παρ. 5 και 21 παρ. 3 του Συντάγματος.

-Προσβολή της ηθικής και πνευματικής ανάπτυξης των ανηλίκων: άρθρο 15 παρ. 2 του Συντάγματος, άρθρο 9 παρ. 1 του Ν. 4779/2021, άρθρο 9 παρ. 2 και 3 του Κανονισμού ΕΣΡ 2/1991).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Το παιδί δεν καταλαβαίνει… Ο Φειδίας εκπέμπει το μήνυμα ότι ΔΕΝ γνωρίζει καν την Ιστορία της χώρας, που αντιπροσωπεύει στην Ευρώπη! Και μία σημείωση για την Ερατώ…

Τον …τουρκικό χαβά του ο Φειδίας: Ο υιός του αξιοσέβαστου ιερέα επιμένει στο ίδιο ψέμα, ισχυρίζεται ότι στην ελεύθερη Κύπρο του έμαθαν τη …”μισή ιστορία”!!!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: