Περίεργα παιγνίδια από τον Ιλχάμ Αλίεφ προκαλούν αντιδράσεις στα κατεχόμενα: Επέτρεψε την αεροπροική σύνδεση του Αζερμπαϊτζάν με την Κυπριακή Δημοκρατία

FILE PHOTO: Ο εθνικο-ισλαμιστής κατοχικός ηγέτης, Ερσίν Τατάρ με τον ισλαμιστή πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν, Ιλχάμ Αλίεφ. Φωτογραφία από το ψευδοκράτος, Ersin Tatar, @ErsinrTatar




Η πρώτη απευθείας πτήση από το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας πραγματοποιήθηκε προχθές από τις κρατικές αερογραμμές του Αζερμπαϊτζάν, αναφέρει πρωτοσέλιδα σήμερα η εφημερίδα Γενί Μπακίς.

Σημειώνει ότι αυτό διαψεύδει τους αρμόδιους του ψευδοκράτους που εδώ και χρόνια μιλούν για αεροπορική σύνδεση του Μπακού με το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.

Στο κύριο θέμα της η εφημερίδα παραθέτει δηλώσεις για την σημασία αλλά και την πιθανότητα σύνδεσης που είχαν γίνει από τον κατοχικό ηγέτη, Ερσίν Τατάρ παλιότερα και τον Ερχάν Αρικλί, ψευτο-«υπουργό μεταφορών».

Μάλιστα, σημειώνεται, ο Αρικλί τον Ιανουάριο του 2023 είχε πει ότι θα ερχόταν απευθείας αεροπλάνα από 3 χώρες στο ψευδοκράτος, το Αζερμπαϊτζάν, την Ρωσία και το Κιργιστάν.

Η εφημερίδα προβάλλει και τρια μηνύματα πολιτών με τ’ αρχικά τους και στο πρώτο που φέρει τα αρχικά Ε.Β το άτομο αναφέρει:

«Κύριε Ερσίν γεια σας. Άρχισαν οι απευθείας πτήσεις από το Αζερμπαϊτζάν στο νησί μας. Βεβαίως δεν είναι σημαντικό εάν είναι στο βορρά ή στο νότο. Πετάει όμως; Πετάει. Αυτή είναι δική σας επιτυχία. Σας συγχαίρω».

Παρομοίως επικριτικά είναι και τα άλλα δύο σχόλια που παραθέτει η εφημερίδα.

Μπράβο, εξαιρετική δουλειά: Οι Κύπριοι Οικολόγοι αποκαλύπτουν τους σφετεριστές των ελληνικών περιουσιών στην κατεχόμενη Κύπρο:

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: