Πάρτι στα λευκά για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τριήμεροι εορτασμοί και πυροτεχνήματα: Το Nigerian Party και οι VIP καλεσμένοι στο Costa Navarino [videos]

Πιασμένοι χέρι χέρι και δια θαλάσσης έφτασαν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ στο pre wedding party. Photo via ERT, glomex




Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εορτασμοί για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την αγαπημένη του Μαράια Ριντλσπρίγκερ στη Μεσσηνία όπου θα τελεστεί την Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου, στο  «Costa Navarino».

Ήδη από χθες, Παρασκευή έχουν ξεκινήσει οι εκδηλώσεις με ένα pre wedding party στο πολυτελές ξενοδοχείο, όπου όλοι οι καλεσμένοι αλλά και οι μελλόνυμφοι φορούσαν λευκά ρούχα. Ντυμένοι στα λευκά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η καλή του έφθασαν από τον όρμο του Ναβαρίνου στην προκυμαία με σκάφος από την μαρίνα της Πύλου.




Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ Χρήστο Στρατουλάκο, μεταξύ των καλεσμένων στον «λευκό χορό» χθες ήταν και ο Βασίλης Σπανούλης με τη σύζυγο του και τα παιδιά τους.

Από σήμερα αναμένεται να καταφθάνουν στην Καλαμάτα μεγάλα ονόματα του αθλητισμού όπως ο Λεμπρόν Τζειμς, η Σερένα Γουίλιαμς και πολλοί συναθλητές του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τους Μπακς.




Ήδη από χθες έχει φτάσει και ένας από τους καλύτερούς του φίλους ο Κρις Μίντλετον που είναι μαζί από την πρώτη στιγμή.

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί το «Nigerian Party» με ανάλογες παραδοσιακές ενδυμασίες. Στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.




Καλεσμένος στον γάμο είναι και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα οι οποίοι δεν αποκλείεται να δώσουν το «παρών» την Κυριακή στην τελετή.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ, ΕΡΤ

Υψηλές αφίξεις στο αεροδρόμιο Καλαμάτας για τον γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο: Οι ιδιοκτήτες των Μπακς και Λεμπρόν Τζέιμς μεταξύ των καλεσμένων στο Ναυαρίνο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: