Παραολυμπιακοί Αγώνες: Συγχαρητήρια από την κ. Σακελλαροπούλου και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Χριστίνα Γκέντζου για το χάλκινο μετάλλιο Τάε Κβον Ντο

Η Χριστίνα Γκέντζου (Δ) στον αγώνα με την Κινέζα Γίναν Γιάο. Photo screenshot via ert




Θερμά συγχαρητήρια στην Χριστίνα Γκέντζου απευθύνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μέσω ανάρτησής της στην πλατφόρμα «X».

Η Χριστίνα Γκέντζου κατέκτησε, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των 65κ (Κ44) στο Τάε Κβον Ντο. Είναι δε, όπως επισημαίνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, «το πρώτο μετάλλιο που κερδίζει η χώρα μας στο συγκεκριμένο άθλημα και στη διοργάνωση.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη επίσης την Χριστίνα Γκέντζου για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Τάε Κβον Ντο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο «Χ» ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε:

«Καλή αρχή και στους Παραολυμπιακούς με την πρώτη μας διάκριση! Η Χριστίνα Γκέντζου με τις επιδόσεις της στο Τάε Κβον Ντο έγραψε ιστορία, φέρνοντας στην Ελλάδα το χάλκινο μετάλλιο. Χίλια μπράβο!»

Η 19χρονη Χριστίνα Γκέντζου έγραψε Ιστορία στους Παραολυμπιακούς: Χάλκινο μετάλλιο στο άθλημα του τάε κβον ντο που διεξάγεται για πρώτη φορά στους Αγώνες του Παρισιού

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: