Ο Κασσελάκης καλεί τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ σε στήριξη των πυρόπληκτων της Αττικής: «Βοηθήστε επί τόπου ή μέσω της Αλληλεγγύης»

FILE PHOTO: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης (Κ) και οι Τομεάρχες του Κόμματος Συμεών Κεδίκογλου (Δ) και Γιώργος Καραμέρος (Α) εξέρχονται από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Μαρούσι, μετά το τέλος της επίσκεψής τους, Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Σε δράση, σε έμπρακτη στήριξη των πληγέντων καλεί ο Στέφανος Κασσελάκης όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που βρίσκονται στην πρωτεύουσα.

«Βλέπω από χθες και ο ίδιος στο πεδίο, ότι οι ανάγκες είναι μεγάλες. Μπορείτε να βοηθήσετε επιτόπου ή μέσω της Αλληλεγγύης. Όσο έχουμε ένα ανάλγητο, αδιάφορο και κυνικό Κράτος, το μόνο που έχουμε είναι ο ένας τον άλλο», προσθέτει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στη σχετική ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Δέσμη με τα πρώτα μέτρα για τους πυρόπληκτους της βορειοανατολικής Αττικής: Στεγαστική συνδρομή, στήριξη των επιχειρήσεων, ενίσχυση των δήμων

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: