Ο Κασσελάκης «δεν επιμένει στην ενότητα αλλά στον διχασμό», τον κατηγορεί η Νοτοπούλου: Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βρείτε ούτε σενάρια διαπλοκής πουθενά, ούτε μαύρα ταμεία…

FILE PHOTO: Η Κατερίνα Νοτοπούλου απευθύνεται στους συνέδρους του κόμματος, κατά τη διάρκεια της τέταρτης μέρας των εργασιών του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Ο εμφύλιος του ΣΥΡΙΖΑ έχει φουντώσει και η κατάσταση εντός του κόμματος χαρακτηρίζεται τραγική. Η βουλευτής, Κατερίνα Νοτοπούλου κλήθηκε να σχολιάσει την χθεσινοβραδινή ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασελάκη, περί «οργανωμένου σχεδίου εξευτελισμού το κόμματος».

Η απάντησή της άκρως καυστική και ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στο κόμμα. Έκανε λόγο για «αήθεις επιθέσεις από τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του κόμματος».

Ειδικότερα, η κυρία Νοτοπούλου τα έβαλε για ακόμη μία φορά με τον Στέφανο Κασσελάκη και τόνισε στην τηλεόραση του OPEN ότι η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ «δεν επιμένει στην ενότητα αλλά στον διχασμό».

Μάλιστα ερωτηθείσα για τον Στέφανο Κασσελάκη είπε: «έχετε ξαναδεί πρόεδρο κόμματος να στοχοποιεί στελέχη και βουλευτές του;»

Όπως πρόσθεσε «το καταστατικό του κόμματος παραβιάζεται διαρκώς», ενώ υποστήριξε ότι «υπάρχει σχέδιο απαξίωσης και ευτελισμού του ΣΥΡΙΖΑ».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε, επίσης ότι είναι πολλά χρονια στην πολιτική για να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας.

Σε ερώτηση αν σκέφτεται την πόρτα της εξόδου από το κόμμα, η κυρία Νοτοπούλου ξεκαθάρισε ότι «η αγωνία μας είναι να σώσουμε ό,τι σώζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ» και ότι προσπαθούμε «ο ΣΥΡΙΖΑ να διευρυνθεί και όχι να συρρικνωθεί».

«Μπροστά στη φθορά Μητσοτάκη έρχεται το χάος στον προοδευτικό χώρο να δώσει μία σανίδα σωτηρίας στην κυβέρνηση αυτή που οδηγεί τη χώρα και τον ελληνικό λαό στη χρεοκοπία», πρόσθεσε η κ. Νοτοπούλου.

Προσθεσε: «Δεν θα συμβάλλω στην προσπάθεια να καταντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ σίριαλ» και πως οι καθημερινές αντιπαραθέσεις και η εσωστρέφεια έρχεται «με αποκλειστική ευθύνη Κασσελάκη».

«Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα βρείτε ούτε σενάρια διαπλοκής πουθενά, ούτε μαύρα ταμεία πουθενά, ούτε υπονομευτές πουθενά. Αλλά εδώ έχουμε μία παράλογη κατάσταση. Έρχεται ο σύντροφος Παύλος Πολάκης και θέτει θέμα ηγεσίας ευθέως και καθαρά.

Αμφισβητεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με χαρακτηρισμούς περί της ικανότητάς του. Και η απάντηση είναι η στοχοποίηση 87 στελεχών που ασκούμε κριτική, διαφορετική πολιτική άποψη  ή διαφωνία με προειλημμένες αποφάσεις που καλούμαστε να επικυρώσουμε όπως το κλείσιμο της Αυγής ή του Κόκκινου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Άδωνις επιτίθεται στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: «Η ηθική και η τιμιότητα του Πολάκη είναι για τους άλλους και όχι για τον ίδιο και τα συμφέροντα που εξυπηρετεί»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: