Ο διεφθαρμένος παράνομος “πρέσβης” της Τουρκίας προσφέρει …υποσχέσεις στο ψευδοκράτος: Ομιλεί για αύξηση των διεθνών επαφών του παράνομου μορφώματος των κατεχομένων

Ο παράνομος “πρέσβης” της Τουρκίας στα κατεχόμενα Γιασίν Εκρέμ Σερίμ με τον παράνομο ψευτο-«πρωθυπουργό», Ουνάλ Ουστέλ και στελέχη του ψευδοκράτους. Φωτογραφία από Yasin Ekrem Serim, Facebook




Τα βήματα που μπορούν να γίνουν για την αύξηση των διεθνών επαφών του ψευδοκράτους και «για να πάρουν οι Τουρκοκύπριοι τη θέση που τους αξίζει στον κόσμο» συζήτησε με τον παράνομο ψευτο-«υπεξ» των κατεχομένων, Ταχσίν Ερτουγρούλογλου ο νέος παράνομος «πρέσβης» της Τουρκίας στα κατεχόμενα, Γιασίν Εκρέμ Σερίμ.

Από την ημέρα της άφιξης του στην Κύπρο, ο Σερίμ συνεχίζει τις συναντήσεις του με ψευτο-«αξιωματούχους» του ψευδοκράτους.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τουρκικός Τύπος αναφέρει σήμερα ότι ο κ. Σερίμ συναντήθηκε επίσης με τον ψευτο-«πρωθυπουργό», Ουνάλ Ουστέλ και τον ψευτο-«πρόεδρο της βουλής», Ζορλού Τορέ.

Για τη συνάντησή του με τον κ. Ερτουγρούλογλου ο νέος παράνομος «πρέσβης» ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με το έργο των παράνομων «γραφείων αντιπροσωπείας» του ψευδοκράτους στο εξωτερικό.

«Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την περαιτέρω ενίσχυση των δεσμών της (παράνομης) “τδβκ” με τη διεθνή κοινότητα, ιδιαίτερα με τον τουρκικό κόσμο», ανέφερε.

Στην συνάντησή του με τον κ. Ουστέλ, ο ψευτο-«πρωθυπουργός» υπενθύμισε ότι ο κ. Σερίμ έχει σπουδάσει για κάποιο χρονικό διάστημα σε παράνομο «πανεπιστήμιο» στα κατεχόμενα και το ψευδοκράτος «θεωρείται πατρίδα του, όπως και η Τουρκία».

Ο κ. Ουστέλ στάθηκε στα πρωτόκολλα οικονομικής και χρηματοοικονομικής συνεργασίας με την Τουρκία «για να υλοποιήσουμε τα μεγάλα έργα που χρειάζεται ο “λαός” μας» και στον ρόλο – γέφυρα της τουρκικής παράνομης «πρεσβείας», ώστε να ολοκληρώσουν τα έργα στον προγραμματισμένο χρόνο.

«Πιστεύω ειλικρινά ότι με τον “πρέσβη” μας θα ενισχύσουμε περαιτέρω τις γέφυρες καρδιάς που ήδη υπάρχουν εδώ και αιώνες και ότι θα αναπτύσσουμε τις σχέσεις μας με την Τουρκία στη βάση της αμοιβαίας εμπιστοσύνης και του σεβασμού», πρόσθεσε.

Ποιοι σαμποτάρουν το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης από το Ισραήλ στην Ελλάδα μέσω της Κύπρου: Πρέπει επιτέλους να προηγούνται τα εθνικά συμφέροντα από τα προσωπικά…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: