Νέα επίθεση του “αψύ” Πολάκη κατά της Αθηνάς Λινού: «Εμαθα πως θέλεις να μου κάνεις μήνυση, έχεις θράσος τελικά – Ξεκίνα το πακετάρισμα»

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Παύλος Πολάκης παρευρίσκεται στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού: «Ρυθμίσεις για την Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πύλη και το Ψηφιακό Φροντιστήριο, επαγγελματικός προσανατολισμός στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, μέτρα στήριξης του εκπαιδευτικού συστήματος στις απομακρυσμένες περιοχές και λοιπές ρυθμίσεις του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού», Αθήνα Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ




Με νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη συνεχίζεται η κόντρα του διαγραφέντος από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτή Χανίων με την Αθηνά Λινού.

Μετά τις καταγγελίες του κ. Πολάκη για το Ινστιτούτο «Prolepsis», του οποίου πρόεδρος έχει διατελέσει η κυρία Λινού, η τελευταία ανέφερε πως πρόκειται να προχωρήσει σε μήνυση εναντίον του.

Ειδικότερα η κυρία Λινού ξεκαθάρισε αφενός ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί και αφετέρου εξεδήλωσε την πρόθεσή της να προχωρήσει σε μήνυση κατά του Παύλου Πολάκη.

Με νέα του ανάρτηση στο Facebook ο βουλευτής των Χανίων απάντησε:

«Εμαθα πως θελεις λέει να μου κανεις μηνυση!!!(φωτο 1-2)
ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΟΣ ΤΕΛΙΚΑ!
Μια συμβουλη:Πηγαινε βρες το Χατζηνικολαου που ηθελε να μου κανει κι αυτος μηνυση (για «να μου παρει ενα κοπάδι» οπως ελεγε) αλλα ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ!!
Δευτερο : Ξεκίνα το πακεταρισμα. Αυριο σουρχεται κι άλλο μπουγιουρντι που πρεπει να παρεμβει και σε σενα και στον Σπανο αυτεπαγγελτως ο Εισαγγελεας!!
Αντε καληνυχτα !»

Δεν υπάρχει θέμα παραίτησής μου, λέει η Αθηνά Λινού: Προαναγγέλει μήνυση κατά του Παύλου Πολάκη για το ινστιτούτο «Prolepsis»,”εμφύλιος” στον ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: