«Φροντίστε τη ζωή σας και ζήστε την»: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Σβεν-Γκόραν Έρικσον που βρίσκεται στο τελικό στάδιο του καρκίνου σε φιλάθλους και μη [video]

FILE PHOTO Former manager of England national soccer team Sven-Goran “Svennis” Eriksson is celebrated for his efforts in Degerfors IF in connection with the soccer match between Degerfors IF and Utsiktens BK at Stora Valla in Degerfors, Sweden, on June 01, 2024. EPA/Kicki Nilsson SWEDEN OUT




Ενα συγκλονιστικό όσο και διδακτικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα μοιράστηκε λίγο πριν το τέλος του ο πρώην προπονητής της Αγγλίας Σβεν-Γκόραν Έρικσον, σε ένα νέο ντοκιμαντέρ αφιερωμένο τη ζωή του.

Ο Έρικσον, 76 ετών, αποκάλυψε τον Ιανουάριο ότι είχε καρκίνο του παγκρέατος και πλησιάζει στο τέλος της ζωής του, με το «καλύτερο σενάριο» να θέλει να έχει μόνο ένα χρόνο ζωής.

Μιλώντας στο τέλος του νέου ντοκιμαντέρ του Amazon Prime για τη ζωή του, με τίτλο «Sven», ο Έρικσον έδωσε ένα τελευταίο μήνυμα σε πρώην παίκτες, προπονητές και υποστηρικτές, αφού μίλησε ανοιχτά για τη ζωή του, την επαγγελματική του πορεία αλλά και τις πολλές ερωτικές τους περιπέτειες.

Το μήνυμα του Σβεν – Γκόραν Έρικσον 

«Είχα μια καλή ζωή, ναι. Νομίζω ότι όλοι φοβόμαστε τη μέρα που θα τελειώσει η ζωή, όταν θα πεθάνουμε. Αλλά η ζωή έχει να κάνει και με τον θάνατο. Πρέπει να μάθεις να τον αποδέχεσαι για αυτό που είναι.

Ας ελπίσουμε ότι στο τέλος, ο κόσμος θα πει ”Ναι, ήταν καλός άνθρωπος”, αλλά δεν θα το πουν όλοι αυτό. Ελπίζω ότι θα με θυμάστε ως έναν θετικό τύπο, που προσπαθούσε να κάνει ό, τι μπορούσε. Μην λυπάστε. Χαμογελάστε.

Σας ευχαριστώ για όλα, προπονητές, παίκτες, το κοινό. Ήταν όλα φανταστικά. Φροντίστε τον εαυτό σας, φροντίστε τη ζωή σας και ζήστε την. Αντίο!».

Κατά τη διάρκεια της ταινίας, ο Έρικσον παρομοιάζει τη ζωή του «σαν παραμύθι». «Δεν ήταν μια φυσιολογική ζωή», είπε. «Είχα μια καλή ζωή, ίσως υπερβολικά καλή, πρέπει να πληρώσεις γι’ αυτό».

Στη λίμνη Fryken, κοντά στο σπίτι του στο Sunne της Σουηδίας, ο Ερικσον παραδέχτηκε ότι αυτή θα μπορούσε να είναι η τελευταία του κατοικία.

«Πάντα πίστευα ότι είναι ένα υπέροχο μέρος για να κοιμηθείς», είπε. ‘Οι στάχτες θα μπορούσαν να ριχτούν στο νερό εδώ. Νιώθω σαν το σπίτι μου».

Με πληροφορίες από Daily Mail

Ο Μπαπέ προσέφυγε κατά της Παρί Σεν Ζερμέν και ζητά €55 εκατομμύρια: Για μισθούς, μπόνους, πριμ… * Ενημέρωσε και την UEFA

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: