Φεύγει ο Φεϊζίογλου από τα κατεχόμενα πάει ο διεφθαρμένος Γιασίν Εκρέμ Σερίν: Ο παράνομος “πρέσβης” λέει ότι το ψευδοκράτος αποτελεί «εθνική υπόθεση» για την κατοχική Τουρκία

Ο Τούρκος παράνομος «πρέσβης» στα κατεχόμενα, Μετίν Φεϊζίογλου με τον κατοχικό ηγέτη Ερσίν Τατάρ. Φωτογραφία via Metin Feyzioğlu, Facebook




«Για εμάς η Κύπρος είναι εθνική υπόθεση» και σε αυτή θα βαδίσουμε με ενότητα κι αλληλεγγύη, ανέφερε ο απερχόμενος παράνομος και εθνικιστής «πρέσβης» της Τουρκίας στα κατεχόμενα, Μετίν Φεϊζίογλου στην αποχαιρετιστήρια συνάντησή του σήμερα με τον κατοχικό ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

«Δεν έχω πει ποτέ ‘Κυπριακό ζήτημα’ από την ημέρα που έφτασα. Τα προβλήματα κουράζουν τους ανθρώπους, όμως η Κύπρος δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για εμάς. Είναι εθνική υπόθεση και η εθνική υπόθεση μας κρατά πιο δυναμικούς και πιο δυνατούς κάθε μέρα», είπε.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο Ταταρ ευχόμενος καλή επιτυχία στον κ. Φεϊζιόγλου στη νέα του θέση, ανέφερε επίσης ότι η υπόθεση της Κύπρου «είναι υπόθεση του τουρκικού έθνους. Όπου κι αν βρίσκεστε, η (παράνομη) “τδβκ” θα είναι πάντα στην κορυφή της ατζέντας σας. Είμαι βέβαιος ότι το ίδιο θα συμβεί και στην Πράγα».

Ο κατοχικός ηγέτης υποστήριξε ότι το ψευδοκράτος είναι απαραίτητο και το πιο σημαντικό μέρος της εξίσωσης τόσο για την Τουρκία όσο και για τον τουρκικό κόσμο και την Γαλάζια Πατρίδα. «Εάν η ειρήνη, η σταθερότητα και η ηρεμία συνεχιστούν στην Ανατολική Μεσόγειο, η (παράνομη) “τδβκ” θα είναι μέρος αυτής της συμφωνίας».

Στο μεταξύ, στην Άγκυρα ο νέος παράνομος «πρέσβης» στα κατεχόμενα, Γιασίν Εκρέμ Σερίν είδε τον Τούρκο Αντιπρόεδρο, Τζεβντέτ Γιλμάζ που είναι και αρμόδιος για τα θέματα της Κύπρου.

Σε ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Σερίμ έγραψε ότι με τον Γιλμάζ συζήτησαν «θέματα που θα προωθήσουν τις σχέσεις και τη συνεργασία μας σε κάθε τομέα».

“Συναγερμός εις Ελλάδα, Τουρκίαν και Κύπρον”, «πυρετός πολέμου»: Οι κυπριακές εφημερίδες, το πρωί της δεύτερης τουρκικής εισβολής, έδιναν τον τόνο της τραγωδίας…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: