Εξαιρετική η παρουσία του OPEN σε ένα ακόμα ειδησεογραφικό γεγονός: Το 24ωρο πρόγραμμα για τις φωτιές στην Αττική κέρδισε την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών

Φωτογραφία από το κανάλι OPEN




Σε ακόμη ένα μεγάλο γεγονός, στην εφιαλτική πυρκαγιά της Αττικής, ο τηλεοπτικός σταθμός OΡΕΝ κέρδισε την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Με 24ωρη κάλυψη των εξελίξεων σε όλα τα πύρινα μέτωπα, κινητοποίηση του δημοσιογραφικού και τεχνικού μηχανισμού και “επιστράτευση” των κεντρικών παρουσιαστών (Εύα Αντωνοπούλου, Νίκος Στραβελάκης), που διέκοψαν την καλοκαιρινή τους άδεια, όπως και η Μίνα Καραμήτρου.

Το 24ωρο πρόγραμμα σημείωσε μέσο όρο 8% και το κεντρικό δελτίο 9%. Η πρωινή εκπομπή (Χρύσα Φώσκολου, Γιώργος Κρατημένος), ξεπέρασε και το 19% σε κρίσιμες στιγμές και το μεσημεριανό δελτίο (Ευλαμπία Ρέβη) το 9,5%.

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης Ματίνα Παπαδέα, Γιάννης Ζιάκας, Μαρία Σιαμπάνου, Μαίρη Γύγου, Κάτια Καραχάλιου, Ήρα Ορχάνη, Αναστασία Σταματοπούλου, Αγαπητός Ταγκαλής, Κωνσταντίνος Μακρής, Παναγιώτης Λιανός, Βασίλης Βαφείδης, Κώστας Παπαδάτος, Μπάμπης Γεωργάτος, Δημήτρης Ζαΐμης, Σταύρος Μερτίρης, Κώστας Χατζηαναστασίου, Κώστας Τζουμάκας, Γιάννης Μαρινίτσης, Γιώργος Κορδονούλης, Δημήτρης Ζήσιμος, Βόιτεκ Μαλοβάνιτς.

Από το μένος της πυρκαγιάς στον Βαρνάβα κινδύνευσε το συνεργείο του OPEN που βρέθηκε στο σημείο καλύπτοντας δημοσιογραφικά το γεγονός.

Η φωτιά έφτασε πολύ κοντά στο σημείο που στέκονταν για το ρεπορτάζ τα μέλη του συνεργείου, με τον δημοσιογράφο να περιγράφει τις δραματικές στιγμές.




Την ώρα που βρισκόταν στον αέρα ο δημοσιογράφος, Γιάννης Ζιάκας είπε:

«Μπορείτε να δείτε ότι η πυρκαγιά αυτή τη στιγμή είναι μέσα στις αυλές! Είναι πολύ δυνατοί οι άνεμοι που πνέουν αυτή τη στιγμή στην περιοχή! Παναγιώτη, Παναγιώτη! Πάμε λίγο πιο πίσω, σε παρακαλώ.

Η κατάσταση είναι οριακή όπως μπορείτε να καταλάβετε. Παναγιώτη, Παναγιώτη! Σας ζητώ συγνώμη αλλά η φωτιά έχει φτάσει πια πάρα πολύ κοντά στο σημείο στο οποίο βρισκόμαστε! Και ναι… μπαίνει, μπαίνει, μπάινει».

«Μπαίνει αυτή τη στιγμή στο οικόπεδο στο οποίο βρισκόμαστε! Τόσο οι πυροσβέστες όσο και εμείς βρισκόμαστε ακριβώς στο σημείο στο οποίο το μέτωπο φτάνει αυτή τη στιγμή πολύ κοντά.

Στα πρώτα σπίτια στον Βαρνάβα. Ακόμα και το πυροσβεστικό όχημα αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το συγκεκριμένο οικόπεδο. Σας ζητώ συγνώμη αλλά η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική εδώ» αναφώνησε, μεταξύ άλλων, ο ρεπόρτερ του OPEN την ώρα που ο κάμεραμαν Παναγιώτης Λιανός έδειχνε τις σοκαριστικές εικόνες στον τηλεοπτικό αέρα.

Ο πύρινος εφιάλτης στην βορειοανατολική Αττική με τα χιλιάδες καμμένα στρέμματα στα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων: Επίσης, στο κόκκινο οι τιμές φυσικού αερίου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: