Επίθεση του Τιμ Ουόλζ εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν έχει ιδέα» τι σημαίνει να υπηρετείς το έθνος, δηλώνει ο Δημοκρατικός υποψήφιος αντιπρόεδρος

epa11532161 Democratic presidential candidate US Vice President Kamala Harris (R) holds a campaign rally with her new running mate Democratic vice presidential candidate Minnesota Governor Tim Walz (L) at the Liacouras Center at Temple University in Philadelphia, Pennsylvania, USA, 06 August 2024. EPA, DAVID MUSE




Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος που επέλεξε η Κάμαλα Χάρις, ο Τιμ Ουόλζ, χαρακτήρισε χθες Τρίτη τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανίκανο να υπηρετήσει τη χώρα, κατηγορώντας τον πως το μόνο που επιδιώκει είναι το προσωπικό του όφελος.

«Δεν έχει ιδέα τι είναι να υπηρετείς (το έθνος). Δεν έχει χρόνο γι’ αυτό, είναι πολύ απασχολημένος με το να εξυπηρετεί το δικό του συμφέρον», είπε ο κ. Ουόλζ κατά την πρώτη του προεκλογική εμφάνιση μαζί με την κυρία Χάρις στη Φιλαδέλφεια.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ: Είναι η “μεγαλύτερη τιμή στη ζωή μου” να συμμετάσχω ως υποψήφιος αντιπρόεδρος στην προεκλογική εκστρατεία της Κάμαλα Χάρις, δήλωσε ο κυβερνήτης της Μινεσότας Τιμ Γουόλς.

Η υποψήφια των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ είχε ανακοινώσει πως επέλεξε τον κυβερνήτη της Μινεσότας ως υποψήφιο αντιπρόεδρό της. “Θα τα δώσω όλα” υποσχέθηκε ο Γουόλς.

Η ομάδα της προεκλογικής εκστρατείας της υποψήφιας των Δημοκρατικών γνωστοποίησε ότι η Χάρις και ο Γουόλς έκαναν την πρώτη δημόσια κοινή τους εμφάνιση ως συνυποψήφιοι σε προεκλογική συγκέντρωση στη Φιλαδέλφεια χθες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP
Φιλαδέλφεια, United States

Ο Άντονι Μπλίνκεν στέλνει μήνυμα στον νέο ηγέτη της Χαμάς: Στον Σινουάρ επαφίεται να αποφασίσει για την κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: