Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην Δυτική Ελλάδα: Προειδοποιητικό μήνυμα, μέσω του 112, στους κατοίκους της Πάτρας, ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών

FILE PHOTO: Γυναίκα περπατά σε πλημμυρισμένο δρόμο μετά την καταιγίδα στο Ναύπλιο. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Μεταβολή παρουσιάζει ο καιρός έως την Τετάρτη με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας, καθώς και πτώση της θερμοκρασίας.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε σήμερα έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού προειδοποιώντας για αλλαγή του καιρικού σκηνικού, που αναμένεται στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια με τοπικές βροχές και καταιγίδες από σήμερα Δευτέρα (19-08-24) και αύριο Τρίτη (20-08-24) οι οποίες θα συνοδεύονται τοπικά από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και από τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr), έχει ενημερώσει τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, περιφέρειες και δήμους, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας και συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας.

Προειδοποιητικό μήνυμα, μέσω του 112, για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα έλαβαν στα κινητά τους τηλέφωνα περίπου στις 12:15 κάτοικοι της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με το προειδοποιητικό μήνυμα, προβλέπονται έντονα καιρικά φαινόμενα, τα οποία θα συνεχιστούν μέχρι αύριο τις προμεσημβρινές ώρες, ενώ παράλληλα καλούνται οι πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πάτρα, Ελλάδα

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με σφοδρές καταιγίδες και κεραυνούς* Προβλήματα σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα από την ξαφνική βροχή

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: