«Δεν το πιστεύω!»- Ο Απόστολος Χρήστου αργυρός Ολυμπιονίκης στο Παρίσι: «Τα έπαιξα όλα για όλα, το ήθελα πραγματικά»

Ο Έλληνας αθλητής Απόστολος Χρήστου στην απονομή του ασημένιου μεταλλίου, στον τελικό των 200μ. ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, στο Παρίσι, Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024. Ο Έλληνας αθλητής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. ύπτιο, χαρίζοντας στη χώρα μας το πρώτο μετάλλιο στην ιστορία της στην κολύμβηση (σε πισίνα). ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ




Αυτό που αισθάνθηκαν οι περισσότεροι, βλέποντάς τον να κατακτά τη δεύτερη θέση στα 200μ. ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, εξέφρασε ο Απόστολος Χρήστου στις πρώτες δηλώσεις του μετά τον τελικό:

«Δεν το πιστεύω, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Ήξερα ότι έπρεπε να πέσω για το μετάλλιο, μπήκα δυνατά, εκβίασα την θέση, στο τέλος έχασα δυνάμεις, αλλά είχα κερδίσει πολλά από τα πρώτα 150μ. και κατάφερα να πάρω το μετάλλιο», δήλωσε ο “ασημένιος” Ολυμπιονίκης στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Τα έπαιξα όλα για όλα. Δεν μπορώ να το πιστέψω, το ήθελα πραγματικά. Ο προπονητής μου (σ.σ. Παναγιώτης Βελέντζας) μου είπε να μπω δυνατά από τα πρώτα μέτρα και να παραμείνω δυνατός. Τώρα πια το 200άρι θα γίνει το αγαπημένο μου», κατέληξε ο Ελληνας κολυμβητής.

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: