Αποχωρεί μετά απο 15 χρόνια από ΣΚΑΪ και Καθημερινή η δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου

H δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΥΚΛΟΣ ΙΔΕΩΝ/ΒΑΪΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ




Την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΙ και την Καθημερινή μετά από 15 χρόνια ανακοίνωσε με ανάρτησή της στα social media η δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου.

Η γνωστή δικαστική συντάκτης ευχαρίστησε την ιδιοκτησία, τη διεύθυνση και τους συναδέλφους της για την μακροχρόνια συνεργασία τους.

Αναλυτικά αναφέρει στην ανάρτησή της:

«Μετά από 15 και πλέον χρόνια αποχωρώ από την Καθημερινή. Τιμή μου που η ιστορική αυτή εφημερίδα φιλοξένησε τη δουλειά μου.

Προσπάθησα και ελπίζω να πέτυχα να δικαιώσω τις προσδοκίες όλων, όσοι με εμπιστεύτηκαν και πρωτίστως του Θέμη Αλαφούζου και του Αλέξη Παπαχελά.

Ένας κύκλος κλείνει. Και για μένα δύσκολα γιατί η αποχώρηση μου από την Καθημερινή με οδήγησε σε αποχώρηση και από το Σκαι, τηλεόραση και ραδιόφωνο, που μόνο θετικά έχω αποκομίσει. Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου με ειλικρινή λύπη.

Πρωτίστως τον Γιάννη Αλαφούζο, τον διευθυντή μας Βασίλη Παπαδρόσο, τη φίλη μου τη Σια Κοσιώνη και τους αγαπημένους συναδέλφους μου.

Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα!».

Κωστίδης και Ιγνατίου, στις 8 π.μ. στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη, στον Σκάι: Τι συμβαίνει στην Άγκυρα και την Ουάσιγκτον και αφορά την Ελλάδα και την Κύπρο;

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: