Την επανένωση των Pink Floyd μέσω της Τεχνητής Νοημοσύνης επιθυμεί ο ντράμερ του θρυλικού συγκροτήματος Νίκ Μέισον: Ποιος ξέρει, ίσως έτσι ο Ντέιβιντ και ο Ρότζερ να γίνουν ξανά φίλοι [video]

FILE PHOTO British musician Nick Mason from the iconic former rock band Pink Floyd performs on the Casino stage during the 58th Montreux Jazz Festival (MJF), in Montreux, Switzerland, 13 July 2024. EPA/VALENTIN FLAURAUD EDITORIAL USE ONLY




Tην επιθυμία του να χρησιμοποιήσει την Τεχνητή Νοημοσύνη για να δημιουργήσει νέα τραγούδια των Pink Floyd εξέφρασε ο Νίκο Μέισον.

Ο ντράμερ του συγκροτήματος έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στη The Sunday Mirror και συζήτησε τη δυνατότητα να επανενώσει τους Pink Floyd μέσω AI.

Ο Ντέιβιντ Γκίλμουρ δήλωσε ότι τα μέλη των Pink Floyd ολοκλήρωσαν την κοινή τους διαδρομή το 2015.

«Θα ήταν συναρπαστικό να δούμε τι θα μπορούσε να κάνει η Τεχνητή Νοημοσύνη με τη νέα μουσική» είπε ο Νικ Μέισον στην «The Sunday Mirror».

Όπως διευκρίνισε θα μπορούσε να υλοποιηθεί με έναν τρόπο αναζήτησης «πού πήγαν οι Pink Floyd μετά;» «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε μια κατάσταση Τεχνητής Νοημοσύνης στην οποία ο Ντέιβιντ και ο Ρότζερ γίνονται ξανά φίλοι», συνέχισε, προσθέτοντας: «Θα μπορούσαμε να είμαστε σαν τους ABBA μέχρι να τελειώσουμε με αυτό».

Μίλησε επίσης για τη διαμάχη μεταξύ του Ντέιβιντ Γκίλμουρ και του Ρότζερ Γουότερς, εκφράζοντας απογοήτευση που είχε επισκιάσει το συγκρότημα: «Σε μια καριέρα 55 ετών, το μεγαλύτερο μέρος από αυτή ήταν πολύ διασκεδαστικό. Είχαμε το τεράστιο προνόμιο να είμαστε σε ένα επιτυχημένο συγκρότημα και να περιοδεύουμε στον κόσμο και να κάνουμε παρέα με πραγματικά ενδιαφέροντες ανθρώπους. Είναι μια χρυσή κάρτα για να γνωρίσεις κάθε είδους αγαπημένους αθλητές και ηθοποιούς».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Ελπίδες για νέες θεραπείες μορφών καρκίνου από έρευνα Βρετανών επιστημόνων: Βακτήριο του στόματος «λιώνει» ορισμένους όγκους με επιτυχία έως και 99%

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: