Στην Μύκονο στρέφονται οι έρευνες για την μαφιόζικη εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό: Έκανε μελέτες για μεγάλες επενδύσεις στο νησί [videos]

Ερευνητές της αστυνομίας στον τόπο της εκτέλεσης του τοπογράφου στο Ψυχικό. Teaser via Glomex@OPEN TV




Καθώς αναζητούνται τα αίτια της μαφιόζικης δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη σήμερα νωρίς το πρωί στο Ψυχικό, οι έρευνες φαίνεται να στρέφονται στην Μύκονο όπου ο δολοφονηθείς είχε έντονη επαγγελματική δραστηριότητα όπου πραγματοποιούσε τοπογραφικές μελέτες.

Τοπικοί παράγοντες από το νησί της Μυκόνου περιγράφουν στην «Καθημερινή» ότι το θύμα της δολοφονικής επίθεσης είχε αναπτύξει δραστηριότητα στο νησί από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 πραγματοποιώντας τοπογραφικές μελέτες και συντάσσοντας σχέδια για μεγάλες επενδύσεις στο νησί. 

Αντίστοιχη παρουσία φέρεται να είχε και εκτός της Μυκόνου, σε Πάρο και Ιο. Σε αυτή τη δραστηριότητά του αναμένεται μεταξύ άλλων να εστιάσει η έρευνα της Αστυνομίας και ειδικότερα του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών, προκειμένου να προσδιορίσει το κίνητρο και τελικά την ταυτότητα των αυτουργών –φυσικών και ηθικών– της δολοφονίας του 54χρονου μηχανικού.



  • Στο παρελθόν ο ίδιος φέρεται να είχε καταγγείλει ξυλοδαρμό του στην ΕΛ.ΑΣ., δίχως πάντως να προσδιορίσει την ταυτότητα των δραστών.

Η δολοφονία έγινε στις 8.23 επί των οδών Κρήτης και 25ης Μαρτίου, όταν ένας άγνωστος πάνω σε μοτοσικλέτα «γάζωσε» με 15 σφαίρες τον άτυχο άνδρα. 

Τη στιγμή της επίθεσης ο 54χρονος βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο μάρκας BMW, το οποίο ανήκει στον συνεταίρο του. Ο συνεταίρος ήταν αυτός που κάλεσε την Αμεση Δράση, ενημερώνοντας για την ένοπλη επίθεση.




 Με πληροφορίες από kathimerini.gr

 

Στυγερό έγκλημα στο Ψυχικό: Αγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν άνδρα μέσα στο αυτοκίνητό του* Ηχητικό ντοκουμέντο από την εκτέλεση

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: