Συνελήφθη ο χειριστής του drone για την φωτιά στον Υμηττό στην περιοχή Γλυκών Νερών: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ξεσπά η πυρκαγιά και διαφεύγουν οι ύποπτοι [video]

Το drone μόλις έχει πέσει και η φωτιά έχει ξεσπάσει, καθώς οι 4 άνδρες τρέχουν να επιβιβαστούν σε βαν και να φύγουν. Teaser via Glomex@MEGA TV




Στη σύλληψη ενός 35χρονου άνδρα, ως υπαιτίου πρόκλησης πυρκαγιάς σε δασική έκταση στα Γλυκά Νερά προχώρησαν οι αρμόδιες αρχές.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, συνελήφθη  στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ., ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε δασική έκταση στην περιοχή Γλυκά νερά Αττικής, ενώ επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 4.675 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, ο 35χρονος είναι ένας από τα τέσσερα άτομα που είχαν προσαχθεί νωρίτερα από την ΕΛΑΣ.

Ο προαναφερόμενος κρατείται και θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι τρεις ακόμη της τετραμελούς παρέας που προσήχθησαν νωρίτερα,  εργαζόμενοι ιδιωτικής εταιρείας, φέρονται να πετούσαν drone, η πτώση του οποίου εξετάζεται ως αιτία εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Ο δήμαρχος Παιανίας, Ισίδωρος Μάδης, είχε δηλώσει νωρίτερα  πως αυτόπτης μάρτυρας σε φυλάκιο, είχε περιγράψει ότι η πυρκαγιά είχε προκληθεί μετά από πτώση drone βαρέος τύπου στους πρόποδες του Υμηττού.

Βίντεο – ντοκουμέντο

Σε βίντεο αποτυπώνεται η έναρξη της φωτιάς λίγα δευτερόλεπτα αφ’ ότου έχει πέσει το drone. Επίσης, διακρίνεται η παρέα των τεσσάρων ατόμων να επιβαίνει σε βαν και να απομακρύνεται ταχέως.




Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Τέσσερις προσαγωγές για την φωτιά στον Υμηττό στην περιοχή των Γλυκών Νερών: Βρέθηκε πεσμένο drone – Ερευνάται αν αυτό προκάλεσε την πυρκαγιά

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: