Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ για τα οικονομικά και το μέλλον των κομματικών ΜΜΕ: Συγκέντρωση εργαζομένων της «Αυγής» στην Κουμουνδούρου

Εργαζόμενοι στην εφημερίδα «Η Αυγή» έχουν αναρτήσει πανό έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όπου συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία, Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ




Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ υπό την προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη. Θα παρουσιαστεί η έκθεση από την επιτροπή που έχει ορίσει ο Πρόεδρος αναφορικά με την πορεία των οικονομικών, κυρίως όμως σε ό, τι αφορά τα μέσα ενημέρωσης, δηλαδή την ΑΥΓΗ και το Κόκκινο.

Οι όποιες αποφάσεις και οι εξελίξεις γύρω από αυτά τα ζητήματα αφορούν τους εργαζόμενους της Αυγής οι οποίοι πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου μαζί και τους εργαζόμενους του avgi.gr, και συναδέλφους από τον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την αιφνιδιαστική απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ για αναστολή της καθημερινής έκδοσης του φύλλου της ιστορικής εφημερίδας.

Αμέσως μετά την Πολιτική Γραμματεία, ο κ. Κασελάκης, όπως έχει ήδη προαναγγείλει μέσα από χθεσινή του ανάρτηση, ανοίγει στις πόρτες των γραφείων του γραφείου του στους πολίτες, κάτι που δεν έχει γίνει ξανά στο παρελθόν από αρχηγό κόμματος, να αναλαμβάνει μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία προκειμένου να δεχτεί τον κόσμο.

Υπάρχει ήδη πάρα πολύ ενδιαφέρον. Έχουν κλειστεί τα ραντεβού από τους πολίτες που πρώτοι εξεδήλωσαν το ενδιαφέρον και εξέφρασαν την πρόθεση να συναντήσουν τον κ. Κασελάκη.

Θα τους δέχεται κατά μόνας, -σε μια πρώτη φάση εκτιμάται ότι μπορεί να δεχτεί 30 με 40 πολίτες- προκειμένου να ακούσει τα προβλήματα και τις αγωνίες τους, να έχει, όπως το έχει επαναλάβει πολλές φορές κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, μια αδιαμεσολάβητη επικοινωνία.

Πηγή: ertnews

Ο συνάδελφος Σωτήρης Δανέζης παρουσίασε την έκθεση του με τίτλο «Αμμόχωστος 3,5%»: Ανεκτίμητες φωτογραφίες για την πόλη-φάντασμα που ζει στις καρδιές μας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: