Προτείνει ανοιχτά την Κάμαλα Χάρις ο Τζο Μπάιντεν, όπως και οι Κλίντον: Της προσφέρω την πλήρη υποστήριξή μου, ώρα να ενωθούμε για να νικήσουμε τον Τραμπ, λέει ο Πρόεδρος

US President Joe Biden (L) and Vice President Kamala Harris (R) EPA, JIM LO SCALZO




Σε δεύτερη ανάρτησή του αμέσως μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του από την υποψηφιότητα για την επανεκλογή του ανακοίνωσε ότι στηρίζει πλήρως την αντιπρόεδρό του Κάμαλα Χάρις.

Συγκεκριμένα γράφει:

«Συνάδελφοί μου Δημοκρατικοί, αποφάσισα να μην αποδεχτώ την υποψηφιότητα και να επικεντρώσω όλες μου τις δυνάμεις στα καθήκοντά μου ως Προέδρου για το υπόλοιπο της θητείας μου. Η πρώτη μου απόφαση ως υποψήφιος για το κόμμα το 2020 ήταν να επιλέξω την Kamala Harris ως Αντιπρόεδρό μου. Και ήταν η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει. Σήμερα θέλω να προσφέρω την πλήρη στήριξή μου και την υποστήριξή μου ώστε η Kamala να είναι η υποψήφια του κόμματός μας φέτος. Δημοκρατικοί — ήρθε η ώρα να ενωθούμε και να νικήσουμε τον Τραμπ. Ας το κάνουμε.»

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον και η σύζυγός του, Χίλαρι Κλίντον, πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ και υποψήφια πρόεδρος των Δημοκρατικών στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016, δήλωσαν με ανακοίνωσή τους ότι στηρίζουν την Κάμαλα Χάρις για υποψήφια πρόεδρο των Δημοκρατικών στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Εκτακτο: Ο πρόεδρος Μπάιντεν ανακοινώνει ότι αποσύρεται από την προεδρική κούρσα: Τι αναφέρει στην επιστολή του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: