Πρώτη εμφάνιση Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας: Με επίδεσμο στο αυτί και υψωμένη γροθιά στο Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών [video]

epa11480819 Republican presidential nominee and former President Donald J.Trump acknowledges the crowd as he arrives during the opening night of the Republican National Convention (RNC) at the Fiserv Forum in Milwaukee, Wisconsin, USA, 15 July 2024. EPA/ALLISON DINNER EPA-EFE/ALLISON DINNER




Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ έκανε χθες, με επίδεσμο στο αυτί, θριαμβευτική είσοδο στο συνέδριο της παράταξής του στο Μιλγουόκι, υπό εκκωφαντικές επευφημίες των παριστάμενων, που σηκώθηκαν όρθιοι.

Ο πρώην πρόεδρος, που σώθηκε το Σάββατο για μερικά χιλιοστά από την απόπειρα δολοφονίας του, ύψωσε τη γροθιά του προσερχόμενος στην αίθουσα όπου διεξάγεται το συνέδριο του κόμματος, επευφημούμενος από τους συνέδρους που τον ονόμασαν και τυπικά νωρίτερα υποψήφιο της παράταξης στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου.

Αφού χαιρέτισε στελέχη του κόμματος κάθισε, χωρίς να εκφραστεί, υπό το βλέμμα ιδίως του Τζ. Ντ. Βανς, του γερουσιαστή του Οχάιο που επέλεξε για να γίνει αντιπρόεδρός του σε περίπτωση νίκης του.

Με πληροφορίες από AFP μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μιλγουόκι, ΗΠΑ

Ο Τζο Μπάιντεν είχε καλέσει να μπει ο αντίπαλός του Ντόναλντ Τραμπ στο «στόχαστρο»: Σε συνέντευξη στο NBC, αναγνωρίζει πως έκανε «λάθος»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: